Συγκλονιστική η Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Πέθαινα. Έφτασα 37 κιλά... »
Showbiz

Συγκλονιστική η Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Πέθαινα. Έφτασα 37 κιλά... »

Μετά την περιπέτεια της υγείας της που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή της, η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τι έζησε και συγκλονίζει! 

Μιλώντας στην εκπομπή «Σου Κου Family» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, άνοιξε την καρδιά της και για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της αναφέρθηκε στη δύσκολη νοσηλεία της, τα κιλά που είχε χάσει και τι ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη ώστε να τα καταφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Είχε ένα μικρό πρόβλημα το στομάχι μου, κάνουμε ένα χειρουργείο, πάει καλά και παθαίνει μια διάτρηση ξαφνικά. Αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω, με έθρεφαν με παρεντερικές…

Παραμονή Πρωτοχρονιάς… πέθαινα. Θέλω να πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και την ομάδα του. Με στήριξαν. Ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στο παιδί μου… δεν σου κρύβω ότι έζησα στιγμές μεγάλου πόνου, αφόρητου. Εκεί λύγισαν αλλά είπα όχι, πήρε δύναμη», είπε και συνέχισε:

«Πολλοί συνάδελφοι με στήριξαν, η Κατερίνα Στανίση, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα…», είπε ενώ ξέσπασε και για τα άσχημα σχόλια που λάμβανε. «Είναι τόσο ανεγκέφαλοι κάποιοι… Το τι έλεγαν δε λέγεται», είπε μεταξύ άλλων.

Δες την συγκλονιστική της συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

Το πρόβλημα υγείας της Σοφίας Βόσσου την είχε αναγκάσει να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Η περιπέτειά της ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου, όταν ένιωσε φρικτούς πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί αρχικά της συνέστησαν ισχυρές αντιβιώσεις για να περάσουν, κάτι όμως που δεν έγινε. Έτσι, στα τέλη Αυγούστου βρέθηκε στο Ιπποκράτειο με σκοπό τις εκτεταμένες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί από πού προέρχονται οι φρικτοί πόνοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved