Survivor: Ελευθερία Ελευθερίου: Συνάντησε την οικογένεια της Μαριαλένας! Η φωτό και όσα είπαν!
Showbiz

Survivor: Ελευθερία Ελευθερίου: Συνάντησε την οικογένεια της Μαριαλένας! Η φωτό και όσα είπαν!

Survivor: Μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το reality επιβίωσης, όμως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συναντήσει τα αγαπημένα πρόσωπα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Η τραγουδίστρια είχε έρθει πολύ κοντά με τη Μαριαλένα όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και όταν έφυγε από το παιχνίδι προφανώς οι δύο κοπέλες θα συνεννοήθηκαν για να γίνει κάποια στιγμή αυτή η συνάντηση.

Η Μαριαλένα είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέλφια της και τη μητέρα της Γεωργία.

Χθες λοιπόν ήρθε η στιγμή για να τους συναντήσει η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία προφανώς και είχε πολλά να πει μαζί τους.

Ελευθερία και Ρουμελιώτη διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι και στήριζε η μία την άλλη σε κάθε δύσκολη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο.

Αφού λοιπόν η Ελευθερία υποδέχτηκε πίσω στην Ελλάδα με τον πλέον ενθουσιώδη τρόπο τον Τριαντάφυλλο, ήρθε η ώρα για να βρεθεί με τα αδέλφια και τη μητέρα της Μαριαλένας η οποία είναι και η μόνη γυναίκα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή που συνεχίζει την πορεία της από την πρώτη μέρα έναρξης του Survivor.

Τώρα όμως βρίσκεται ένα βήμα πριν το παιχνίδι μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε που ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει.

Το σίγουρο είναι όμως πως η Μαριαλένα έχει πολύ καιρό να δει τους δικούς της ανθρώπους όπως αντίστοιχα και η οικογένειά της έχει πάνω από πέντε μήνες να τη δουν και να της μιλήσουν. Η Ελευθερία προφανώς και λειτούργησε για τη μητέρα και τα αδέλφια της Μαριαλένας ως "τονωτικό" για τη μεγάλη έλλειψη της παρουσίας της από κοντά τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανέβασε η Ελευθερία με τα αγαπημένα πρόσωπα της Μαριαλένας που προφανώς και της έδειξαν μεγάλη αγάπη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved