Μύρωνας Στρατής: Βάφτισε τον γιο του – Η σπάνια οικογενειακή φωτό και το όνομα του κούκλου γιου του
Showbiz

Μύρωνας Στρατής: Βάφτισε τον γιο του – Η σπάνια οικογενειακή φωτό και το όνομα του κούκλου γιου του

Και το όνομα αυτού… Νικόλας! Τον γιο του βάφτισε ο Μύρωνας Στρατής.

Ο τραγουδιστής και η γοητευτική σύντροφός του, Κατερίνα ζουν υπέροχες στιγμές με τον 11 μηνών γιο τους να έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ημέρα σημαντική για το ζευγάρι, που έχει αποφασίσει να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η μια και μοναδική φωτογραφία μετά το μυστήριο είναι από ελάχιστες που έχουμε δει κι εύκολα κανείς μπορεί να διακρίνει την ευτυχία του ζευγαριού.

Ο μικρούλης στην αγκαλιά των γονιών του μέσα στο υπέροχο κοστουμάκι ήταν κούκλος.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αϋπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι «γεννάμε»! Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή ήταν συγκινητικό.

Αλλά σίγουρα με το παιδί δένεσαι όταν αρχίζει να επικοινωνεί. Τώρα κάνεις τα πάντα για μην κλαίει. Είναι νορμάλ μουρμούρης και αγκαλίτσας Όταν έρχεται ένα παιδί, αλλάζουν όλα. Αν δεν βιώσεις το «δεν κοιμάσαι το βράδυ» δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει. Έχει αλλάξει η ζωή μου, αλλά το απολαμβάνω», έχει πει ο ίδιος μιλώντας για τον γιο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved