Λασκαράκη: Η πρώτη φωτό με το μπικίνι της είναι το κάτι άλλο! Το σχόλιο του Σουλτάτου
Showbiz

Λασκαράκη: Η πρώτη φωτό με το μπικίνι της είναι το κάτι άλλο! Το σχόλιο του Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Η όμορφη ηθοποιός είναι στο πλευρό του συζύγου της στο νησί και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.

Όπως η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε πηγαινοέρχεται στο νησί αφού εκεί ο σύζυγό της ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση.

Το απόγευμα της Κυριακής (13-06) η όμορφη Βάσω μας εξέπληξε ευχάριστα αφού ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία για φέτος το καλοκαίρι, φορώντας το μαγιό της.

Ένα υπέροχο μπλε μπικίνι που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της. Και φυσικά το πρώτο σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες έγινε από τον άντρα της, Λευτέρη Σουλτάτο, οπού της άφησε μια καρδιά!

Δες την στη gallery

Κι αν αναρωτιέσαι πως με άντρα σεφ διατηρεί τη σιλουέτα της, την απάντηση έχει δώσει η ίδια.

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια.

Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο», έχει πει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved