Παναγιώτα Βλαντή: Παντρεύτηκε η ηθοποιός στην Ύδρα - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Παντρεύτηκε η ηθοποιός στην Ύδρα - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους!

Η εκπομπή, love it έδωσε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο της ηθοποιού που έγινε το Σάββατο υπό άκρα μυστικότητα!

Η ηθοποιός παντρεύτηκε το Σάββατο στην Ύδρα τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Γιάννη Βλάχο που είναι μαζί τρία χρόνια.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. 50 άτομα ήταν στον θρησκευτικό γάμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασε με καΐκι στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της.

Ο γάμος της ήταν απλός και λιτός και ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού!

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και η Παναγιώτα σε συνεντεύξεις της όταν την ρωτούσαν αν θα παντρευτεί, δεν απέκλειε το γάμο!

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη και είναι σε σχέση με έναν άντρα που της έχει φέρει την ισορροπία στην προσωπική της ζωή.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Έτυχε να συναντήσεις τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου;

«Ναι αμέ, είναι η σχέση που έχω τώρα. Δεν έχω λόγο να το κρύβω, είμαι καλά σε αυτή τη σχέση. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ' έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας».

Είναι τόσο ισχυρή προσωπικότητα ο σύντροφος σου;

«Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός» είχε πει για τον άνθρωπό της.

Η Παναγιώτα Βλαντή από το Σάββατο είναι παντρεμένη και εμείς να της ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένη έχοντας στο πλευρό της τον άνθρωπό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved