Δανάη Μπάρκα: Είναι ακομπλεξάριστη και δες τις φώτο της με μαγιό από τις πρώτες βουτιές της
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Είναι ακομπλεξάριστη και δες τις φώτο της με μαγιό από τις πρώτες βουτιές της

Η Δανάη Μπάρκα κάνει τις βουτιές της και δεν διστάζει να δημοσιεύσει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram της!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ποστάρει φωτογραφίες έτσι όπως ακριβώς είναι, δηλαδή χωρίς φίλτρα και κάθε είδους ρετούς!

Έτσι και φέτος που η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε νωρίς τις βουτιές της και φορά υπέροχα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Δανάη Μπάρκα είναι φανατική υποστηρίκτρια της εξάλειψης του body shaming και ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί τις σκέψεις της και τον αγώνα που κάνει για αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε γράψει στο Instagram της: "Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα, σ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’ έναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε την «μόδα» ,σ ’έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας, σ’ έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου, σ’ έναν κόσμο γεμάτο φόβους, σ’ έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στην ρίζα μας, σ’ έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του», σ’ έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’ έναν κόσμο πλημμυρισμένο από «ξεπερασούρες»,σ' έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά.. βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες την χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο, βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη, και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου. Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι. Αλήθεια & μοναδικότητα".

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία και δείτε όλες όσες έχει αναρτήσει για φέτος στην παρακάτω gallery!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved