Έλενα Παπαρίζου: Έκανε το εμβόλιο σε νοσοκομείο! Το μήνυμα και η ευγνωμοσύνη της!
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Έκανε το εμβόλιο σε νοσοκομείο! Το μήνυμα και η ευγνωμοσύνη της!

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού η Έλενα Παπαρίζου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δόση, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιο ακριβώς εμβόλιο έκανε. Ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή του εμβολιασμού της στην οποία απεικονίζεται η ίδια με... κλειστά μάτια να δέχεται τη δόση από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

"Πρώτη δόση σήμερα στο Ιπποκράτειο.Με μεγάλη προσοχή από το προσωπικό για ανθρώπους που έχουνε αλλεργίες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το έθνικό σύστημα υγείας".

Λόγω των αλλεργιών που παρουσιάζει, ήταν επιβεβλημένο να γίνει ο εμβολιασμός για εκείνη σε νοσοκομείο καθώς τέτοια περιστατικά πρέπει να είναι υπό στενότερη παρακολούθηση σε σχέση με άλλα.

Μάλιστα, λίγο πριν λάβει τη δόση στο χέρι της τοποθετήθηκε "πεταλούδα" προκειμένου αν συμβεί καμία αναποδιά να είναι έτοιμη για να δεχτεί την απαραίτητη φαρμακευτική φροντίδα που χρειάζεται, όπως όλοι όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρές αλλεργίες.

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς, οι άνθρωποι με αλλεργίες πρέπει να παραμένουν στο χώρο του εμβολιασμού τους όχι ένα τέταρτο της ώρας όπως συνηθίζεται αλλά περίπου μία ώρα για παρακολούθηση και πιθανή αντιμετώπιση προβλημάτων.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Έλενα Παπαρίζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved