Στέφανος Τσιτσιπάς: Εσείς γνωρίζετε πόσα χρήματα έλαβε από τον Roland Garros;
Showbiz

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εσείς γνωρίζετε πόσα χρήματα έλαβε από τον Roland Garros;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση στον Roland Garros, κατέκτησε όμως στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Μόνο περήφανοι είμαστε για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά που έδωσε την ψυχή του προσπαθώντας να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «λύγισε» στον τελικό του Roland Garros και μετά την αρχική επικράτηση του στα δυο πρώτα σετ, τελικά ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Κουβαλάω την Ελλάδα παντού. Έχω μια ξεχωριστή σχέση με τη χώρα μου, είμαι πιστός πρέσβης, νιώθω τρομερή υπερηφάνεια που μπορώ και βοηθάω με το τένις μου την Ελλάδα του αύριο. Με τα αποτελέσματα μου, με το τένις που δείχνω ότι μπορώ να παίξω δίνω ώθηση, εμπνέω νέα παιδιά να βγουν έξω να ξεκινήσουν το σπορ. Και όχι μόνο το τένις, να ξεκινήσουν να αθλούνται γενικά, γιατί ο αθλητισμός είναι ένα υπέροχο πράγμα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα», έχει δηλώσει ο ίδιος για την Ελλάδα, σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την συμμετοχή του στον Roland Garros κέρδισε το αστρονομικό χρηματικό ποσό των 750.000 ευρώ. Για το έτος 2021 μέχρι στιγμής έχει εισπράξει 1.558.367 δολάρια.

Τα συνολικά κέρδη της μέχρι τώρα καριέρας του από τουρνουά που συμμετείχε αγγίζουν το ποσό των 14.136.301 δολαρίων με ένα μεγάλο μέρος να πηγαίνει στην προετοιμασία του αλλά και στη φορολογία.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved