Showbiz

Σοφία Παυλίδου: «Δεν θα πω πως δεν υπήρξε θυμός όταν χωρίσαμε με τον Χρήστο»

Σοφία Παυλίδου: Το τέλος του γάμου της με τον Χρήστο Φερεντίνο, η δύσκολη περίοδος και η τωρινές τους σχέσεις...

Για όλους και όλα μίλησε η Σοφία Παυλίδου στη νέα της συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για άλλη μια φορά, για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο αλλά και τις σημερινές τους σχέσεις μετά τον χωρισμό.

Ακόμη κάνει εντύπωση σε κάποιους πώς έχετε καταφέρει και διατηρείτε τόσο καλή σχέση μετά τον χωρισμό σας (σ.σ με τον Χρήστο Φερεντίνο).

Οφείλει να προχωρήσει η κοινωνία μας και σε αυτό το κομμάτι και χαίρομαι που εγώ με τον Χρήστο δείχνουμε πως δυο άνθρωποι μπορούν να αγαπιούνται και μετά τον χωρισμό. Ο Χρήστος αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου. Δεν θα πω πως δεν υπήρξε θυμός όταν χωρίσαμε, αλλά έχουμε δυο παιδιά μαζί και είναι μεγάλη βλακεία να μην είναι στη ζωή μου ο άνθρωπος αυτός, με αγάπη. Και όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει και γαλήνη. Είμαι περήφανη για τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τον Χρήστο.

Ήταν ζητούμενο αυτό; Το προσπαθήσατε πολύ;

Καμία προσπάθεια δεν έγινε. Απλώς δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα είμαστε απέναντι.

Τι σχέση έχετε με τα αγόρια σου;

Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί τους. Δίνουν φέτος Πανελλήνιες και θέλουν να περάσουν σε οικονομικές σχολές. Αλλά ακόμη και αν αυτές είναι στην Αθήνα, θέλουν να ζήσουν μόνοι τους. Και καλά θα κάνουν γιατί στην ηλικία τους και εγώ έφυγα από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και συγκατοίκησα με μια άλλη κοπέλα.

Πηγή: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΚ!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved