Διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ηθοποιών – Επανεξέταση για τον Παύλο Χαϊκάλη
Showbiz

Διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ηθοποιών – Επανεξέταση για τον Παύλο Χαϊκάλη

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ αποφάσισε για το μέλλον των δύο ηθοποιών, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη μετά τις εις βάρος τους καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις...

Το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίασε χθες, 14 Ιουνίου, προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβάλει στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναστάτωσαν τον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Άρης Καβατζίκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην Real News είχε πει ο Τσαρούχας: «Βρισκόμαστε στην τελική διαδικασία. Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τις υποθέσεις καταγγελιών κατά κατά Φιλιππίδη και Χαϊκάλη. Θα έρθουν οι δικηγόροι τους, είτε οι ίδιοι, είτε οι μάρτυρες που επιθυμούν να καταθέσουν υπέρ τους, θα καταθέσουν και μετά θα αποσυρθούμε για να αποφασίσουμε. βρισκόμαστε στο σημείο εκείνο που μας ρωτάτε όλοι εδώ και μήνες ‘πότε θα έρθει εκείνη η μέρα’. Να τώρα που έφτασε εκείνη η μέρα».

Και τόνισε: «Θα ξεκινήσει η διαδικασία για την κάθε υπόθεση. Θα κάνει την εισήγησή του το αρμόδιο μέλος που ως εισηγητής έχει αναλάβει την υπόθεση. Εμείς, εδώ και δέκα μέρες έχουμε έχουμε όλο το υλικό που περιέχει ο φάκελος της κάθε υπόθεσης στα χέρια μας, τις καταγγελίες, τις μαρτυρίες των καταγγελλόντων, τις υπερασπιστικές μαρτυρίες των καταγγελλόμενων. Ο αρμόδιος εισηγητής που εξετάζει την κάθε μια υπόθεση θα παραθέσει στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού όλα τα στοιχεία, κάνοντας μιας λεπτομερή παρουσίαση των δεδομένων. Από κει και πέρα τα μέλη του Πειθαρχικού, έχοντα λάβει γνώση του φακέλου, θα κάνουν την τοποθέτησή τους και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε ως σώμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved