Φιλίππου - Παντελίδης: Ετοιμάζουν τη βάπτιση του γιου τους και μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Showbiz

Φιλίππου - Παντελίδης: Ετοιμάζουν τη βάπτιση του γιου τους και μάθε όλες τις λεπτομέρειες

H Πωλίνα Φιλίππου και o Τριαντάφυλλος Παντελίδης θα βαφτίσουν το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο είναι σχεδόν εννιά μηνών και θα πάρει το όνομα Παντελής, του αξέχαστου τραγουδιστή και αδερφού του Τριαντάφυλλου!

Η ίδια η Πωλίνα σε ερωτήσεις των followers της αποκάλυψε στο instagram πότε θα γίνει το μυστήριο αλλά και έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρού Παντελή Παντελίδη!

Σε ερώτηση «τι θέμα έχεις ετοιμάσει για τη βάφτιση; Δώσε ιδέες», εκείνη απάντησε: «Έκπληξη! Θα τα δείτε όλα σε ένα μήνα. Ακόμα στο ψάξιμο είμαι, αλλά την κεντρική ιδέα την έχω βρει»!

Η βάφτιση του μικρού θα γίνει τον Ιούλιο, αλλά ακόμα η Πωλίνα Φιλίππου δεν έχει αποφασίσει τι θα φορέσει προκειμένου να είναι λαμπερή στο μυστήριο.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν πήρε πολλά κιλά, αφού έχει ήδη επανέλθει σε φόρμα και μπορεί να φορά ακόμα και το πιο «δύσκολο» ρούχο! Μάλιστα, φαίνεται πώς δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια ιδιαίτερη διατροφή και είναι πιο fit από ποτέ!

Ενώ, σε ερώτηση «πώς ήταν η Αθηνά όταν γέννησες τον Παντελή; Είχατε πρόβλημα;», τόνισε: «Ε ζήλευε στην αρχή αλλά τώρα δεν μπορεί μακριά του…»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε για τη βάφτιση του Παντελή στην παρακάτω gallery!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν γεννήθηκε ο μικρός, το ευχάριστο γεγονός είχε ανακοινώσει ο ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης δημοσιεύοντας τα πρώτα στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved