Στέφανος Τσιτσιπάς: Έγινε σήμερα η κηδεία της γιαγιάς του - Απών ο τενίστας
Showbiz

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έγινε σήμερα η κηδεία της γιαγιάς του - Απών ο τενίστας

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τρίτης (15/6) στην 86χρονη γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στο χωρίο Προάστιο, στο μέρος καταγωγής του πατέρα του γνωστού τενίστα, Απόστολου Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του κεντρικού ειδήσεων του MEGA, απουσιάζει σε υποχρεώσεις του στο εξωτερικό, ενώ λέγεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πως ο ίδιος ενδέχεται να αποχαιρέτησε την γιαγιά του, στο σπίτι, ιδιωτικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, έγραψε χαρακτηριστικά για τον θάνατο της γιαγιάς του:

«Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved