Παππάς - Alessia: Μετά τον χωρισμό έπεσε το πρώτο unfollow στο instagram
Showbiz

Παππάς - Alessia: Μετά τον χωρισμό έπεσε το πρώτο unfollow στο instagram

Παππάς - Alessia: Τίτλοι τέλους για τη σχέση τους - Το νέο ξεκίνημα του Αλέξη Παππά ως mr. Bachelor!

Όλα έτοιμα στον Alpha για τα γυρίσματα του ριάλιτι, The Bachelor 2. Μετά τις ανατροπές της τελευταίας στιγμής, ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος περιζήτητος εργένης ο οποίος και θα πρωταγωνιστήσει στην Prime Time ζώνη της επόμενης σεζόν.

Την ίδια ώρα, τα νεότερα για την προσωπική του ζωή κάνουν τον γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών μιας και ο Αλέξης αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με την εντυπωσιακή Alessia, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα, όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

"Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια", δήλωσε η Allesia για την είδηση του χωρισμού τους.

Η εκπομπή, το Πρωινό παρουσίασε όλο το χρονικό του χωρισμού τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Αλέξης Παππάς έκανε unfollow στο instagram την πρώην σύντροφό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved