Τιτίκα Στασινοπούλου: Η εγκυμοσύνη που κατέληξε σε αποβολή, οι τύψεις για τον γιο της και τα εγγόνια
Showbiz

Τιτίκα Στασινοπούλου: Η εγκυμοσύνη που κατέληξε σε αποβολή, οι τύψεις για τον γιο της και τα εγγόνια

Η Τιτίκα Στασινοπούλου σήμερα είναι μία ευτυχισμένη γιαγιά όμως όταν ήταν εργαζόμενη μητέρα για το ένα και μοναδικό παιδί που απέκτησε, ένιωθε τύψεις που δεν του αφιέρωνε τον χρόνο που η ίδια ήθελε.

Η ηθοποιός μιλάει για εκείνα τα χρόνια αλλά και την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε και άλλο παιδί μετά τον μοναχογιό της. Διαβάστε τι είπε...

Θα θέλατε τα εγγόνια σας να ασχοληθούν με την υποκριτική;

Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι τα κάνει πιο ευτυχισμένα. Δεν αποφασίζω εγώ, ούτε σπρώχνω. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ούτε ο γιος μου έγινε ηθοποιός ευτυχώς, είναι επιχειρηματίας.

Πώς και δεν αποκτήσατε δεύτερο παιδί;

Δεν ήθελα, γιατί με απορροφούσαν πάρα πολύ οι υποχρεώσεις μου και επειδή έχω το μικρόβιο της συνέπειας, αισθανόμουν τύψεις. Δεν μπορούσα ούτε στο πρώτο παιδί να αφιερώσω όσο χρόνο θα ήθελα.

Είχατε χάσει κάποιο παιδί;

Είχα κάνει μια αποβολή. Πέρασα μια πολύ βαρβάτη γρίπη και τα φάρμακα που μου έδωσε ο γιατρός ήταν επικίνδυνα για καρκινογένεση. Και έτσι έγινε αποβολή. Ήταν μια απόφαση και μάλιστα όταν το παιδί έλεγε "θέλω ένα αδερφάκι", η γιαγιά του, του έλεγε "ό,τι θέλει ο Θεός". Στην προκειμένη περίπτωση όμως εγώ είμαι ο Θεός, δεν ήθελα άλλο παιδί. Δεν μπορούσα να κοπώ άλλο στη μέση, δεν είχα χώρο να το χάνω και να είμαι συνεπής. Το κατάλαβε. Πιστεύω στα παιδιά πρέπει να λέμε την αλήθεια με σωστό τρόπο, ακόμη και για τα χειρότερα πράγματα.

Θεωρείτε ότι ήσασταν καλή μητέρα;

Πάντα μια εργαζόμενη γυναίκα έχει τύψεις, ότι αφαίρεσε χρόνο από το παιδί της.

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved