Άννα Κουτσαφτίκη: «Eίναι ευλογία το να έχεις μια δεύτερη οικογένεια στον επαγγελματικό σου βίο»
Showbiz

Άννα Κουτσαφτίκη: «Eίναι ευλογία το να έχεις μια δεύτερη οικογένεια στον επαγγελματικό σου βίο»

Η Άννα Κουτσαφτίκη μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών ως Ξένια και κρατά την ωραιότερη συντροφιά χαρίζοντας απλόχερια χαμόγελα.

Η «Μουρμούρα» είναι η αγαπημένη συνήθεια και η ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για όλα.

Συνεχίζετε με όλο το team τα γυρίσματα; Πόσο θα κρατήσουν ακόμη;

Μέχρι 9 Ιουλίου θα κάνουμε γυρίσματα και θεωρώ ότι επεισόδια θα παίζονται για αρκετό καιρό ακόμη (γέλια). Θέλουμε να κρατάμε συντροφιά στο κοινό και το καλοκαίρι.

Από τα μέσα της σεζόν και για πολύ καιρό βλέπαμε τρία επεισόδια «Μουρμούρας» την εβδομάδα. Σε άγχωσε αυτή η εξέλιξη;

Ήταν ένα στοίχημα μεγάλο για εμάς, δεν ξέραμε πώς θα πάει για να είμαι ειλικρινής. Όμως, η σειρά απέδειξε ότι είναι εξαιρετικά αγαπητή στον κόσμο και ομολογώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Έχουμε ένα σταθερό κοινό που μας προτιμά και μας δείχνει την αγάπη του.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, τα προγράμματα διαφορετικού περιεχομένου, οπότε η σταθερότητα της σειράς είναι σημαντική για εσάς;

Είναι μια τεράστια επιβράβευση για εμάς αυτό που ζούμε και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά. Η κατάσταση στην τηλεόραση έχει αλλάξει, τα ριάλιτι μονοπωλούν το ενδιαφέρον, όμως η μυθοπλασία συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία. Και αν με ρωτάς, πρέπει να έχει τόσο σημαντική παρουσία.

Είχες άγχος για τον ανταγωνισμό;

Ναι, φυσικά, μην ξεχνάμε ότι η σειρά διανύει την 8η σεζόν της. Οπότε είχαμε άγχος και λόγω ανταγωνισμού το αν θα συνεχίσει ο κόσμος να αγκαλιάζει τη δουλειά μας. Όμως, η χαρά είναι μεγάλη που το κοινό μας προτιμά.

Γιατί θεωρείς ότι η μουρμούρα είναι η σταθερή επιλογή του κοινού;

Υπάρχει μια χρυσή συνταγή, είναι ένα γλυκό που έχει δέσει. Υπάρχουν πολύ ωραία σενάρια, αυτοτελή επεισόδια, ενδιαφέρουσα θεματολογία, ζευγάρια που οι τηλεθεατές ταυτίζονται και πολύ μαζεμένο ταλέντο. Η «Μουρμούρα» είναι μια ευλογημένη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Εκτός των όσων λέμε, υπάρχει και πολλή αγάπη μεταξύ μας, έχουμε αναπτύξει κοινούς κώδικες και με ένα βλέμμα μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Πηγαίνεις στα γυρίσματα και έχεις την αίσθηση ότι πας σε ένα δεύτερο σπίτι;

Ακριβώς, υπήρχε από πάντα αυτή η ατμόσφαιρα και όταν πήγα κι εγώ με τον Σπύρο (σ.σ: Τσεκούρα), γίναμε μέλη. Υπάρχει καλή διάθεση, καλή πρόθεση, είναι ευλογία το να έχεις μια δεύτερη οικογένεια στον επαγγελματικό σου βίο, είπε η Άννα Κουτσαφτίκη στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved