Άννα Κουτσαφτίκη: «Στο δρόμο με φωνάζουν "Ξένια" και γυρνάω κανονικά»
Showbiz

Άννα Κουτσαφτίκη: «Στο δρόμο με φωνάζουν "Ξένια" και γυρνάω κανονικά»

Μην αρχίζεις της μουρμούρα: Μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, η Άννα Κουτσαφτίκη, μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Η σχέση σου με τον Σπύρο Τσεκούρα, το έτερον ήμισυ στη σειρά, πώς είναι;

Υπάρχουν φορές που τoν φωνάζω Νίκο, που είναι το όνομα του άντρα μου (γέλια). Η σχέση μας είναι εξαιρετική και αυτό που προανέφερα τα λέει όλα.

Ο κόσμος στον δρόμο σε φωνάζει Ξένια;

Εννοείται, το εντυπωσιακό όμως είναι ότι γυρνάω κανονικά, σαν να με φωνάζουν Άννα!

Πώς νιώθεις με την αγάπη που παίρνεις από τον κόσμο;

Είναι υπέροχο, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Αισθάνομαι ότι κάνουμε ενός είδους λειτούργημα, όταν μου λένε ότι περνούσαν δύσκολα και εμείς τους κάναμε να γελούν με την καρδιά τους.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» νιώθεις ότι έχει ανοίξει έναν νέο δρόμο στη μυθοπλασία, έχει δώσει παραδείγματα προς μίμηση;

Φυσικά, αφενός αποδεικνύει ότι μία κωμική σειρά μπορεί να κρατήσει για χρόνια, αφετέρου χρειάζεται να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε όλη την παραγωγή που έψαξε να βρει ηθοποιούς του θεάτρου και να τους δώσει ευκαιρία και στην τηλεόραση. Μετά από εμάς, αλλά και παράλληλα, ακολούθησαν κι άλλοι αυτόν τον δρόμο. Είναι πολύ ωραίο να υπάρχει ένα πεδίο για τους ηθοποιούς να χαρίζουν τις ερμηνευτικές τους ικανότητες και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Το χαίρομαι απίστευτα αυτό. Επίσης, η «μουρμούρα» έχει βάλει λιθαράκι για μια ωραία και σωστή αισθητική.

Γιατί θεωρείς ότι οι ηθοποιοί του θεάτρου δεν βρίσκονταν στην TV πριν από κάποια χρόνια;

Δεν μπορώ να το απαντήσω γιατί ούτε ενώ βρισκόμουν στην TV. Ίσως επειδή υπήρχαν χρυσές συνταγές και πρόσωπα που σημείωναν μεγάλη επιτυχία, οι ιθύνοντες έπαιρναν τα ίδια πρόσωπα.

Όταν σας ανακοίνωσαν την ένατη σεζόν του σίριαλ, πώς αντέδρασες;

Το συζητούσαν, οπότε το περιμέναμε. Όταν μας το ανακοίνωσαν, χαρήκαμε, ανακουφιστήκαμε, για πολλούς λόγους. Αφενός γιατί αγαπάμε πολύ αυτή τη σειρά, αφετέρου γιατί οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι.

Έχεις φανταστεί μετά τη «Μουρμούρα» τι θα ήθελες να κάνεις;

Αν μου την έκανες αυτή την ερώτηση πριν από δύο χρόνια, θα σου απαντούσα διαφορετικά. Σήμερα και μετά από αυτά που ζήσαμε, δεν κάνω σχέδια και πιθανά για το μέλλον. Δεν σκέφτομαι τίποτα παραπάνω από αυτό που λέμε! Νιώθω ευλογημένη και το απολαμβάνω όσο το έχω, είπε η Άννα Κουτσαφτίκη στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved