Μαρία Φιλίππου: «Το να παίζει ένας ηθοποιός στην «Αγγελική» είναι τεράστιο προνόμιο»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Το να παίζει ένας ηθοποιός στην «Αγγελική» είναι τεράστιο προνόμιο»

Αγγελική: Η Μαρία Φιλίππου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε όλα όσα θα συμβούν στα τελευταία ανατρεπτικά επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Τι μένει στο μυαλό σου από αυτήν τη γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική ηρωίδα που υποδύθηκες αυτήν τη σαιζόν;

Η Λένα είναι για εμένα ένας ρόλος δώρο. Τον έχω λατρέψει. Επιπροσθέτως θεωρώ ότι το να παίζει ένας ηθοποιός στην «Αγγελική» είναι τεράστιο προνόμιο και πλεονέκτημα. Εγώ ως επαγγελματίας έχω μια «αναπηρία». Θέλω να με αγαπούν σε όποια δουλειά βρίσκομαι. Έτσι νιώθω ασφάλεια, μπορώ να εκτεθώ, να κάνω ό,τι χρειάζεται. Είναι μια σειρά που από τους σκηνοθέτες μας, Στέφανο Μπλάτσο, Σέργιο Κωνσταντινίδη και Ζωή Φίλιππα, νιώθεις τόση ασφάλεια που μπορείς να κάνεις ό,τι σου ζητηθεί. Ξέρεις ότι θα προστατευτείς, κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Όλοι οι άνθρωποι που μας φρόντιζαν, οι οπερατέρ, οι φωτιστές, οι ηχολήπτες είναι εξαίρετοι. Ήταν ιδιαίτερα εμφανής σε αυτήν τη σειρά η αγάπη. Ο ένας σέβεται και νοιάζεται τη δουλειά του άλλου, ό,τι πιο πολύτιμο μπορεί να υπάρξει στις ημέρες μας. Εγώ αυτό κρατώ από την «Αγγελική», πέρα από τους ρόλους και οτιδήποτε άλλο.

Βέβαια, η Λένα έκανε τη δική της καταγραφή.

Η Λένα είναι ένας αναγνωρίσιμος χαρακτήρας στους Έλληνες και σε όλους τους μεσογειακούς λαούς. Είναι η μάνα-αγκαλιά, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την οικογένειά της και λειτουργεί πάντα με αγάπη. Και αυτό στην πορεία τής γυρνά. Ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης έχει κάνει κάτι εκπληκτικό σε όλους τους ήρωες. Ο μόνος που είναι καθαρά «λευκός» είναι ο Στέφανος. Υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα. Δεν είναι κανείς «ασπρόμαυρος», αλλά όλοι γκρι. Δυνάμει, όλοι μας έχουμε μέσα μας το καλό και το κακό. Βλέπουμε τη Λένα, μια μητέρα τόσο γλυκιά που φροντίζει τα παιδιά της, λατρεύει τον άντρα της, το σπίτι της έχει μια ζεστασιά. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει μία τέτοια μάνα! Βλέπεις όμως ότι στην πορεία και αυτή κρύβει ένα μυστικό. Και αυτό δίνει στον ηθοποιό τεράστιες δυνατότητες.

Τα επόμενα σχέδιά σου;

Το χειμώνα θα ανεβάσουμε την παράσταση «Συνοικία το όνειρο» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Πέρυσι δύο ημέρες πριν ανοίξουμε, αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε λόγω COVID. Οπότε, ευελπιστούμε ότι τον Οκτώβρη θα είμαστε όλα καλά και εμβολιασμένοι, αλλά και πανέτοιμοι να επανέλθουμε στις θεατρικές αίθουσες.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved