Σοφία Μουτίδου: Είναι ακομπλεξάριστη! Ανέβασε βίντεο που φαίνεται η άβαφη ρίζα & τα λευκά μαλλιά της
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Είναι ακομπλεξάριστη! Ανέβασε βίντεο που φαίνεται η άβαφη ρίζα & τα λευκά μαλλιά της

Η Σοφία Μουτίδου για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι με το βίντεο που πόσταρε στα social media.

Μπορεί η δημοφιλής ηθοποιός να συμμετείχε στο The Booth και να έκανε εμφανίσεις υπερπαραγωγή όμως στην καθημερινότητά της δεν διστάζει να κυκλοφορεί ατιμέλητη και χωρίς να σκέφτεται τι θα πει ο καθένας κι αν θα την κρίνουν. Πρόσφατα, πόσταρε ένα βίντεο που την είδαμε με λευκή ρίζα στα μαλλιά!

Να θυμίσουμε βέβαια πως η ίδια κάνει διατροφή και έχει χάσει πάρα πολλά κιλά ενώ μάλιστα έχει μιλήσει γι΄αυτό.
«Κάνω πάρα πολύ καιρό διατροφή, θυμάμαι μια φορά που σε είχα δει και είχες χάσει τα άπειρα κιλά και μου είπες προσπαθώ από παντού. Αυτό κάνω και εγώ, παιδιά κατέληξα σε κάτι πολύ σοβαρό ο χοντρός ο άνθρωπος δεν ξέρω πότε ευχαριστιέται μόνο όταν τρώει, μετά έχει ενοχές. Είναι για όλη την ζωή αυτό το πράγμα δεν τελειώνει», είχε δηλώσει.


Η απόφασή της να μιλήσει για το θέμα αυτό, προέκυψε, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από βίντεό της, από τις πολλές απορίες που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Εξήγησε λοιπόν ότι πλέον ακολουθεί πιο υγιεινή διατροφή ενώ μάλιστα δεν ανεβαίνει πλέον στη ζυγαριά.

«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είχε πει μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που πόσταρε αυτή τη φορά και φαίνεται η λευκή της ρίζα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved