Οικονομάκου – Ηλιάκη: Αυτές είναι οι πρώτες μαγικές φωτό των νεογέννητων μωρών τους
Showbiz

Οικονομάκου – Ηλιάκη: Αυτές είναι οι πρώτες μαγικές φωτό των νεογέννητων μωρών τους

Η Μαρία Ηλιάκη και η Αθηνά Οικονομάκου ζουν υπέροχες στιγμές έχοντας στο πλευρό τους τα νεογέννητα κοριτσάκια τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου γεύτηκε τη μητρότητα για δεύτερη φορά ενώ για την Μαρία ήταν η πρώτη και το ήθελε πολύ!

Η Αθηνά Οικονομάκου τον τελευταίο καιρό απείχε από τις περισσότερες επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς ήθελε, όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον γιο της Μάξιμο οποίος είναι σήμερα τριών ετών.

Όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και η οικογένειά της, σε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, μιας και η γλυκιά αναμονή της γέννησης της μικρής συνέπεσε με την πανδημία ήταν συνεχώς δίπλα της. Μέχρι να γεννήσει τη μικρούλα, την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός της περίμενε πώς και πώς, η Αθηνά Οικονομάκου, συνέχισε να είναι πολύ ενεργή στα social media, όπως και συνεχίζει να είναι αφού της αρέσει να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της.

Η Μαρία Ηλιάκη από την άλλη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να δημοσιεύει instastories δείχνοντάς μας πώς περνά τη μέρα της.
Όταν ο σύντροφός της ήταν στη δουλειά, εκείνη μαγείρευε υγιεινά, φρόντιζε τον εαυτό της, έκανε μάσκες ομορφιάς, πήγαινε στο κομμωτήριο και… περπατούσε αρκετή ώρα.

Τόσο η ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες ή stories με τα μωρά τους ενώ τα πρώτα λόγια και των δυο ήταν άκρως συγκινητικά.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό της μικρής της η Μαρία Ηλιάκη

«Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα.», ήταν τα πρώτα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου.

Ευτυχισμένες και γεμάτες όρεξη να δώσουν ό, τι καλύτερο στα μωρά τους βιώνουν απίστευτες στιγμές.

Δες τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved