Μεσάνυχτα: Γιάννης Στάνκογλου: «Είχα παραβατική συμπεριφορά. Ήμουν τσ@γλανάκι»
Showbiz

Μεσάνυχτα: Γιάννης Στάνκογλου: «Είχα παραβατική συμπεριφορά. Ήμουν τσ@γλανάκι»

Μεσάνυχτα: Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε απόψε (18/6) στην αναπαυτική πολυθρόνα της εκπομπής της τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου

Φανερά ανανεωμένος και σε πολύ καλή διάθεση, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τον αρχικά για τον… εθισμό του στην αδρεναλίνη: «Όταν είσαι τόσο της αδρεναλίνης ή άνθρωπος όπως λέμε που διψάει να ζήσει, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας λίγο – πολύ το έχω λειάνει αυτό το πράγμα, κάνεις διάφορα».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως ήταν πάντα των άκρων καθώς τόνισε: «Έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη ζωή μου. Θεωρώ θαύμα το ότι ζω και μιλάμε αυτή τη στιγμή… Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό με δυσκολίες στα σπίτια εκεί. Και βία υπήρχε, όσο γλυκιά κι αν ήταν η ζωή με ωραία παιχνίδια στην αλάνα, με ποδόσφαιρο, με μπάσκετ… Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι να τις πω! Ήμουν λίγο τσογλανάκι, ένα τσογλάνι που θα έκανε τη βλακεία του».

Η μεταστροφή του σε αυτό που είναι σήμερα, όπως είπε, οφείλεται καθαρά στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή του. Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Θεωρώ ότι αν δεν γνώριζα τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, και μιλάω για όλους όσοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι αυτή τη στιγμή».

O Γιάννης Στάνκογλου επίσης αναφέρθηκε στο πάθος που έχει για την υποκριτική, ανακοινώνοντας τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια μετά τη μακρά περίοδο που λόγω κορονοϊού ήταν όλα τα θέατρα κλειστά. Φυσικά αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις "Άγριες Μέλισσες" που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία ως σειρά.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο δεύτερο τατουάζ που όπως είπε έκανε πρόσφατα, και είναι ένας κεραυνός στο ψηλότερο σημείο της πλάτης του.

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved