Συγκινεί η Νέλλη Γκίνη: «Ένας τέτοιος αποχωρισμός δεν αντιμετωπίζεται»
Showbiz

Συγκινεί η Νέλλη Γκίνη: «Ένας τέτοιος αποχωρισμός δεν αντιμετωπίζεται»

Η Νέλλη Γκίνη συγκινεί με τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον θάνατο της αγαπημένης της αδελφής

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σας;

Υπήρξαν τρεις μεγάλοι έρωτες στη ζωή μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Και οι τρεις ήταν έντονοι, μεγάλοι, παθιασμένοι, απόλυτοι, ολοκληρωμένοι. Ο κάθε ένας μου έδωσε κάτι. Και σαφώς ο κάθε ένας μου πήρε και κάτι. Έτσι συμβαίνει πάντα, δίνεις και παίρνεις, δούναι και λαβείν. Δίνεις από εσένα και παίρνει πράγματα από τον άνθρωπο σου. Είμαι τυχερή για όσα έζησα. Ωραίο πράγμα ο έρωτας, όμορφο.

Αγαπήσατε πολύ; Αγαπηθήκατε;

Αγάπησα και αγαπήθηκα πολύ, ο έρωτας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, είμαι ευγνώμων για όσα έζησα. Δεν θα άλλαζα τίποτα.

Πρόσφατα χάσατε την αδερφή σας. Πώς το αντιμετωπίζετε;

Ένας τέτοιος αποχωρισμ05 δεν αντιμετωπίζεται, υπομένει μη μπορώντας δυστυχώς να το αλλάξει. Το αντιμετωπίζω με εργασιοθεραπεία, δουλεύω ασταμάτητα και έτσι κυλάει ο χρόνος με δημιουργική ενασχόληση.

Πώς ήταν η σχέση σας; Τι σας λείπει πιο πολύ από εκείνη;

Η αδελφή μου ήταν ένας άγγελος, σαν το όνομα της, Αγγελική. Είμαστε μια ενωμένη και δεμένη οικογένεια, πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον, στα όμορφα και στα δύσκολα. Τι μου λείπει; Η παρουσία της, το χαμόγελο της μέσα στο δύσκολες στιγμές της, μας στήριζε, αντί να την στηρίζουμε, υπομονετική και καλόκαρδη, πονάει πολύ ο χαμός της, δεν συνηθίζεται το φευγιό, η απουσία.

Τελικά πιστεύετε ότι φεύγουν ποτέ οι άνθρωποι μας από μέσα μας;

Οι άνθρωποι ξεχνιούνται όταν εμείς πάψουμε να τους έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας και φεύγουν όταν και εμείς θα πάμε να τους συναντήσουμε. Οπότε για τα δικά μου δεδομένα και πιστεύω, δεν θα φύγουν ποτέ οι άνθρωποι μου από μέσα μου.

Έχετε έναν λεβέντη γιο, ο οποίος ασχολείται με το τραγούδι. Πόσο δύσκολο ήταν να τον μεγαλώνετε μόνη;

Πάντα είναι δύσκολο το να μεγαλώνει ένα παιδί. Ευτυχώς με βοήθησαν οι γονείς μου. Είναι εξαιρετικός μουσικός και τραγουδιστής... Πάνω απ' όλα είναι καλό παιδί, αυτό μετράει, αυτό έχει σημασία. Να είναι σωστός άνθρωπος.

Ποιο ήταν το πιο σημαντικό χειροκρότημα της ζωής μέχρι τώρα;

Το χειροκρότημα του κόσμου, αυτό που τόσα χρόνια δεν έπαψε να με στηρίζει και να με αγαπά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved