Εύη Δαελή: «Ο πιο σημαντικός θεατής μου είναι ο μπαμπάς μου»
Showbiz

Εύη Δαελή: «Ο πιο σημαντικός θεατής μου είναι ο μπαμπάς μου»

Η Εύη Δεαλή παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μάθαμε όλα όσα δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για εκείνην!

Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

Μου αρέσει να ακούω μουσική με τις ώρες, με ηρεμεί. Να κάθομαι με τα σκυλιά μου, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Να είμαι με τον καλό μου και να περνάμε όμορφες στιγμές. Να βγαίνω έξω με τις φίλες μου και να γελάμε. Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το γέλιο;

Τι φοβάσαι;

Το μόνο που φοβάμαι, είναι να μην μπουν στο σπίτι μου και με κλέψουν. Με αγριεύει αυτή η σκέψη, εκτός του ότι με φοβίζει.

Τι δεν συγχωρείς;

Την ανειλικρίνεια. Το δήθεν. Το ψέμα. Γενικά οτιδήποτε ψεύτικο.

Τι σε κάνει να γελάς;

Οι τούμπες και τα σαρδάμ. Νομίζω έχω κρατήσει πράγματα από την παιδική μου ηλικία μπορεί και ως άμυνα, δεν ξέρω. Αλλά καλό είναι να μπορούμε να παραμένουμε παιδιά. Και ακόμα καλύτερο το να μπορούμε να χαμογελάμε και να κάνουμε ευχάριστες σκέψεις. Μα μείνουμε μακριά από την τοξικότητα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι τώρα;

Η απώλεια του σκύλου μου. Όποιος έχει χάσει κατοικίδιο, καταλαβαίνει την απώλεια. Είναι δύσκολο πολύ να αποχωριστείς τον σκύλο σου. Είναι μεγάλο το δέσιμο και σκληρές. Ό αποχαιρετισμός. Δεν συνηθίζεται ούτε η απώλεια, ούτε η μοναξιά. Πολύ δύσκολη στιγμή πραγματικά.

Τι ερωτεύεσαι σε έναν άνθρωπο;

Τα μικρά χαζά που κάνει και που μπορεί κάποιος να μην προσέξει ποτέ. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που έρχονται να κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Το instagram σε έχει βοηθήσει στο να σε γνωρίσει πιο πολύς κόσμος; Συνομιλείς με τους ακόλουθούς σου;

Γενικά δεν ασχολούμαι πολύ, γιατί προτιμώ να μην είμαι συνέχεια πάνω από το κινητό. Ωστόσο επειδή ο κόσμος με έχει στηρίξει και λαμβάνω πολύ όμορφα μηνύματα, προσπαθώ να απαντώ.

Ποιο είναι το πιο μεγάλο σου όνειρο;

Μια πισίνα θέλω! (γελάει). Αστειεύομαι φυσικά, αλλά καλό είναι να έχουμε χιούμορ. Δεν έχω κάτι στον νου μου. Δεν το έχω σκεφτεί. Νομίζω να γεράσω και να έχω κοντά μου τους αγαπημένους μου, τους σημαντικούς μου. Αυτό είναι το μόνο που θέλω.

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός σου θεατής;

Ο πιο σημαντικός μου θεατής είναι ο μπαμπάς μου. Όπως όλες οι κόρες, έτσι κι εγώ έχω αδυναμία μεγάλη στον πατέρα μου. Όλα περνούν από εκείνον, από τη ματιά του.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved