Κώστας Γκρέκας: «Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να γίνω γνωστός»
Showbiz

Κώστας Γκρέκας: «Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να γίνω γνωστός»

Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής της "Φάρμας" και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα και ήταν ιδιαίτερα εξομολογητικός. 

Υπήρξε στιγμή που είπατε ότι δεν αντέχατε άλλο;

Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές. Ένα βράδυ, θυμάμαι έπλενα πιάτα στη 1.30 η ώρα με 0 βαθμούς θερμοκρασία, με πράσινο σαπούνι, το οποίο ήταν τοποθετημένο πολύ χαμηλά. Το επόμενο πρωί που ξύπνησα με πονούσε τρομερά η μέση μου και μετά από ι ημέρες είχα αγώνισμα. Υπήρξαν τέτοιες στιγμές, όταν, για παράδειγμα, δεν έβγαινε μια κατασκευή και δουλεύαμε μέχρι τη μία το βράδυ, να καρφώνουμε μέσα στο κρύο, μπήκα μέσα με ένα σκοπό, με έπαθλο, γι' αυτό και δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω.

Ήσασταν από την αρχή αποφασισμένος για τη νίκη.

Γι' αυτό μπήκα. Ούτε για να γίνω γνωστός, ούτε για κάτι άλλο. Εννοείται ότι μου άρεσε η όλη ιδέα και ήθελα να ζήσω την εμπειρία, αλλά ο σκοπός μου ήταν να φτάσω στο έπαθλο.

Πιστεύατε ότι μπορούσατε να τα καταφέρετε, παρόλο που είχατε απέναντι σας νεότερους και πολύ δυνατούς αντιπάλους;

Ήταν όντως νεότεροι και πολύ δυνατοί όλοι τους. Ο καθένας ξεχωριστά είχε τις δικές του ικανότητες. Αλλά κι εγώ ξέρω τον εαυτό μου και θεωρούσα ότι θα πήγαινα πολύ καλά. Από την αρχή σκεφτόμουν το έπαθλο και ότι θα έφτανα στον τελικό. Ήθελα να το πάρω.

Περιμένατε ότι στον ημιτελικό και τον τελικό θα είχατε τους συγκεκριμένους αντίπαλους;

Όπως είπα, όλοι είχαν μεγάλες δυνατότητες. Συγκεκριμένα ο Ντούπης ήταν πολύ δυνατό παιδί, ο Μπιλάκος το ίδιο. Και βέβαια η Κυριακή και η Κάτια, τις περίμενα.

Υπήρχαν και άλλοι που θεωρούσατε ότι μπορούσαν να φτάσουν στον τελικό, αλλά δεν τα κατάφεραν;

Η Ειρήνη Κολλιδά θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό αν είχε μεί­νει στο παιχνίδι. Το ίδιο και ο Μαντζουράνης αν δεν τον έβγαζα, ήταν ένας παίκτης που ανέ­βαινε μέρα με τη μέρα. Στην αρχή δεν ήξερε ούτε να καρφώσει, ούτε να κόψει με το πριόνι, τα έκανε όλα για πρώ­τη φορά. Αλλά μάθαινε πολύ εύκολα και ήταν δυνατός.

Είπατε ότι στον ημιτελικό, η ομάδα των τριών αλληλοβοηθούνταν και παίζετε μόνος απέναντι τους.

Αυτά τα τρία παιδιά ήταν κο­ντά από την αρχή του παιχνι­διού. Όντως υπήρχε μια αλληλοβοήθεια μεταξύ τους και εί­χαν τη δική τους στρατηγική για να φτάσουν μέχρι τον τελι­κό. Αλλά κι αυτό το θεωρώ λο­γικό, γιατί σε όλα τα παιχνίδια, προκειμένου να φτάσεις ψηλά, πρέπει να έχεις ομάδες και υπό ομάδες.

Όλοι θεωρούσαν ότι ήσασταν το αουτσάιντερ. Ήταν έκπληξη η νίκη σας και πανηγυρίστηκε πολύ στα social media από τους τηλεθεατές της «Φάρμας».

Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευ­χαριστώ» στον κόσμο για την υποστήριξη. Έχω ακούσει πάρα πολλά καλά λόγια από όλους και πολύς κόσμος χάρη­κε. Έτσι χαίρομαι κι εγώ παρα­πάνω με τη χαρά τους. Πράγ­ματι, στον ημιτελικό είχα μια πολύ κακή μέρα και ψυχολογι­κά. Είχα νεύρα, γίνονταν πράγ­ματα που δεν μου άρεσαν και δεν μπόρεσα να φέρω καλή βαθμολογία. Ίσως γι' αυτό εξέ­πληξε τόσο η νίκη μου. Όμως, πιστεύω ότι, όσες φορές αγω­νίστηκα, απέδειξα πως είμαι καλός παίκτης.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved