Παναγιώτης Βασιλάκος: Πάθαμε πλάκα όταν τον είδαμε με τη νεότατη μαμά του
Showbiz

Παναγιώτης Βασιλάκος: Πάθαμε πλάκα όταν τον είδαμε με τη νεότατη μαμά του

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha, ο χωρισμός και η τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα του.

Μπορεί τα πράγματα μετά το Bachelor να μην πήγαν καλά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος φαίνεται να ξεκινά μια νέα καθημερινότητα, πάντα δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ξαφνικός χωρισμός με τη Νικολέτα Τσομπανίδου, αλλά και οι φήμες περί επιστροφής του Παναγιώτη στο Bachelor 2, έφεραν ξανά στο επίκεντρο τον 30χρονο, ο οποίος πλέον τηρεί τη σιωπή του για ότι έχει να κάνει με τα επόμενα σχέδιά του.

Την ίδια ώρα "πονοκέφαλος" επικρατεί στους ιθύνοντες της παραγωγής του ριάλιτι. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Χάρης Συντζάκης είχε συμφωνήσει για το Bachelor 2 προκειμένου να βρεθεί στη θέση του περιζήτητου εργένη. Τα πρώτα γυρίσματα ωστόσο δεν ικανοποίησαν την παραγωγή, η οποία έληξε άρον άρον τη συνεργασία τους.

Τη θέση του παίρνει ο Αλέξης Παππάς ο οποίος όπως όλα δείχνουν, από τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στο ριάλιτι του Alpha.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε ρόλο παρουσιαστή, αφού στα μέσα της σεζόν ανέλαβε το Battle of the Couples το οποίο παρά τις προσπάθειες, δεν έφερε τα αναμενόμενα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Πάντα ενεργός στα social media o Παναγιώτης θα μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες από τις καθημερινές του στιγμές. Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του ο πρώην mr. Bachelor ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved