Αγγελική: Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Στο τέλος βλέπουμε τον Αποστόλη να είναι σε μια σχέση με την Ιωάννα»
Showbiz

Αγγελική: Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Στο τέλος βλέπουμε τον Αποστόλη να είναι σε μια σχέση με την Ιωάννα»

Αγγελική: Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το μεγάλο φινάλε που πλησιάζει της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Tι κρατάς από το ρόλο του Αποστόλη;

Το δέσιμο που μπορεί να υπάρχει σε μια οικογένεια, ακόμα και αν έπειτα από χρό¬νια αποκαλυφθεί ένα γεγονός που τυπικά θα μπορούσε να τους ανατρέψει τη ζωή, όπως συνέβη με τον Αποστόλη που έμαθε ότι ο αδελφός του είναι ετεροθαλής. Νομίζω πως η οικογένεια των Ζάχων χαρακτηρίζεται από ουσιαστική αγάπη.

Πώς θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του ήρωα σου;

Νομίζω πως κλείνει πολύ όμορφα ο ρόλος του Αποστόλη. Στο τέλος τον βλέπουμε να είναι σε μια σχέση με την Ιωάννα, έχοντας δίπλα του τους γονείς και τον αδελφό του.

Παραμένει κι εκείνος στο σπίτι ίων Αργυρών, μετά την ανάληψη της επιχείρησης από τον Μιχάλη και τον Στέφανο;

Ναι. Δουλεύει και αυτός στην επιχείρηση.

Πώς ήταν τα συναισθήματα σου στα τελευταία γυρίσματα;

Επειδή είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα, δεν υπήρξε ποτέ καμία ένταση ανάμεσα μας καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Είναι λίγο στενάχωρο το ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Νιώθεις ότι το γεγονός πως για ένα μεγάλο διάστημα η «Αγγελική» παιζόταν έχοντας απέναντι τις «Άγριες μέλισσες», το απόλυτο φαβορί της σεζόν, την αδίκησε κατά κάποιον τρόπο;

Δεν νομίζω ότι αδικήθηκε. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως οι υπεύθυνοι προγράμματος του καναλιού γνωρίζουν περισσότερα πράγματα από εμάς. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου; Συζητώ το καλοκαίρι να κάνω θέατρο, όσο μπορώ, και εύχομαι από το χειμώνα να υπάρχω σε κάποια σειρά.

Έπειτα από ενάμισι χρόνο καραντίνας επανερχόμαστε σταδιακά στην κανονικότητα. Πώς είναι για εσένα αυτό το συναίσθημα;

Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο μας φέρθηκαν οι πολιτικοί αυτό το διάστημα. Αισθάνομαι ότι δεν λογάριασαν καθόλου εμάς τους καλλιτέχνες. Το ευχάριστο βέβαια είναι ότι κλείνει αυτός ο κύκλος -εύχομαι οριστικά- και να βγούμε από τη καραντίνα.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved