Μανούρη για Ροϊλό: «Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα και ούτε θα μπω σε αυτήν τη διαδικασία»
Showbiz

Μανούρη για Ροϊλό: «Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα και ούτε θα μπω σε αυτήν τη διαδικασία»

"Όσες φορές με ρωτούν για την προσωπική μου ζωή, απαντώ ότι προτιμώ να τη μοιράζομαι με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου", είπε η Εριέττα Μανούρη σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό.

Τους τελευταίους μήνες μας απασχόλησε αρκετά το κίνημα του ελληνικού «Me too». Έχεις δηλώσει ότι έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση επί σκηνής, κατά τη διάρκεια παράστασης. Πώς επηρέασε αυτό το γενονός τη ζωή σου;

Ευτυχώς στη δική μου περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι τόσο επώδυνο που να με σημάδεψε με κάποιον τρόπο. Έχουμε ακούσει ιστορίες γυναικών και αντρών αρκετά τραυματικές και πολύ άσχημες. Εγώ μέσα από αυτή την εμπειρία βγήκα πιο δυνατή, γιατί έμαθα πώς να διαχειρίζομαι κάποια άτομα και συγκεκριμένες καταστάσεις εντός ή εκτός χώρου. Ο λόγος που το μοιράστηκα ήταν για να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Είχες τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτό τον άνθρωπο κατά πρόσωπο;

Ναι, γιατί αυτό το πράγμα σε τρώει μέσα σου βαθιά και τοξικό μπορεί να είναι. Το καλύτερo που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη δύναμη να πεις «τέλος» με ό,τι επιπτώσεις έχει αυτό.

Έχεις βιώσει επίσης ένα δια κρίσεων πανικού. Πώς το ξεπέρασες; Βρήκες μόνη σου , τη δύναμη να αφήσει αυτό το κομμάτι πίσω;

Δεν τις ξεπέρασα ποτέ πραγματικά. Ακόμα και τώρα, παθαίνω ακριβώς κρίσεις πανικού, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που πελαγώνει πολύ εύκολα. Έχω όμως μάθει να το αντιμετωπίζω πια. Είναι πολύ συνειδητό σε εμένα ότι τώρα μου συμβαίνει αυτό. Μιλάω στην Εριέττα, λέω «θα περάσει» και έπειτα νιώθω ότι μπορώ να διαχειριστώ την οποιαδήποτε κατάσταση. Το δουλεύω με τα χρόνια. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και πέρασαν όλα.

Έκανες ένα πέρασμα από τις «Άγριες μέλισσες». Αν και ήταν ένας πολύ μικρός γκεστ ρόλος, σου άνοιξε διάπλατα μια μεγάλη πόρτα και στα media. Πώς κρίνεις το φαινόμενο αυτής της σειράς;

Οι «Μέλισσες» ήρθαν στη ζωή περισσότερο και άλλους λιγότερο έμπειρους που τους ενδιαφέρει να βγάλουν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα κερδίζοντας έτσι και την αγάπη του κόσμου. Από εκεί και πέρα, το κομμάτι της αναγνωσιμότητας που έρχεται ο καθένας το διαχειρίζεται με το δικό του τρόπο.

Ο τρόπος που εσύ πάντως διαχειρίζεσαι τη σχέση σου με τον Ανάσταση Ροϊλό αποδεικνύει ότι δεν επιτρέπεις στα media να υπερβαίνουν τα όρια αναφορικά με την προσωπική σου ζωή.

Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα και ούτε θα μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, όσες φορές με ρωτούν για την προσωπική μου ζωή, απαντώ ότι προτιμώ να τη μοιράζομαι με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved