The Bachelor: Στα άκρα οι σχέσεις Βασιλάκου-Τσομπανίδου! Το τρολάρισμα και ο εκνευρισμός του!
Showbiz

The Bachelor: Στα άκρα οι σχέσεις Βασιλάκου-Τσομπανίδου! Το τρολάρισμα και ο εκνευρισμός του!

The Bachelor: Εντάσεις, πολλές εντάσεις ανάμεσα στους πρώην Παναγιώτη Βασιλάκο και Νικολέτα Τσομπανίδου που μέσω των social media ανταλλάσσουν... πυρά! 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκαν κάποιες δηλώσεις της όμορφης νικήτριας του ριάλιτι αγάπης, οι οποίες φαίνεται πως εξόργισαν τον Παναγιώτη.

Η Νικολέτα είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ό,τι περίμενα»!

Η ίδια είχε τονίσει στις δηλώσεις της: «Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την πλευρά του, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες επανασύνδεσης και αποφάσισε να το κάνει μέσω instagram. Ανέβασε λοιπόν ένα video troll κατά το οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να απολαμβάνει τη δροσιά της πισίνας σε ένα ειδυλλιακό μέρος στην Καλαμάτα, όταν ένας δήθεν ρεπόρτερ τον πλησιάζει για να μάθει για τον χωρισμό του με τη Νικολέττα. Ο ίδιος φέρεται να απαντά στους λόγους που το διέλυσαν και εκνευρισμένος να ζητά να διακοπεί η εγγραφή από την κάμερα που είχε εισβάλλει τόσο ξαφνικά στον χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει σε κακόβουλα σχόλια, με έντονο τρόπο. Διαβάστε παρακάτω μερικές απαντήσεις του:

«Τα βίντεο είναι προϊόν μυθοπλασίας και τρολαρίσματος και φυσικά (!) ουδεμία σχέση έχουν με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις»... «Παιδιά ακούστε κάτι μια πλάκα κάνουμε! Τουλάχιστον εγώ δε παίρνω τηλέφωνο σε εκπομπές να με πετύχουν τυχαία στο δρόμο για να απαντήσω σε στημένες ερωτήσεις…».
Σπόντα για την πρώην αγαπημένη του; Έτσι φαίνεται... Να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved