Big Brother: Είδαμε τη Ράνια την αγρότισσα και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε μετά το ριάλιτι
Showbiz

Big Brother: Είδαμε τη Ράνια την αγρότισσα και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε μετά το ριάλιτι

Big Brother: Η νέα ζωή της Ράνιας Καραγιάννη μετά το ριάλιτι - Ο χωρισμός η ανανέωση και η φωτογραφίες στο instagram

Και ενώ στον ΣΚΑΙ προετοιμάζουν πυρετωδώς τον δεύτερο κύκλο του Big Brother, οι πρώην συμμετέχοντες απολαμβάνουν τη δημοσιότητα αλλά και τους followers που κέρδισαν μετά το τέλος του ριάλιτι.

Μία από αυτές και η Ράνια Καραγιάννη ή αλλιώς η εντυπωσιακή αγρότισσα η οποία βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στο Big Brother. Λίγο καιρό μετά το τέλος του παιχνιδιού και η Ράνια ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον σύντροφό της, αλλάζοντας έτσι σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο gossip-tv η Ράνια είχε απαντήσει και για το ενδεχόμενο να την βλέπαμε σε νέο ριάλιτι και συγκεκριμένα στο Bachelor του ALPHA.

"Με τίποτα! Ούτε με 1.000.000 ευρώ! Το είχα πει και μέσα στο σπίτι ότι ούτε για τα φράγκα ούτε και για καμιά δόξα δεν θα κάνω ή θα δείξω κάτι άλλο από αυτό που είμαι", είχε εξομολογηθεί αποκλειστικά στο gossip-tv.

Είδαμε τη Ράνια Καραγιάννη και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αδυνάτισε, ανανέωσε τα μαλλιά της και δεν σταματά να ποζάρει για το instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved