Γλυκά Νερά: Η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ξεσπά μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου
Showbiz

Γλυκά Νερά: Η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ξεσπά μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου

Γλυκά Νερά: Τοποθετήθηκε δημόσια για την άγρια δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει δεχτεί επίθεση με βιτριόλι στο παρελθόν.

Συγκλονισμένη όλη η ελληνική κοινωνία, παρακολουθεί με... κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως την σκότωσε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε γεμάτη θυμό τα παρακάτω λόγια.

Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της. Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της”, έγραψε αρχικά η Ιωάννα.

Λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση στις ιστορίες στο instagram της και έγραψε: "Μάθε στο παιδί σου, στον μικρό σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω".

Δείτε τις αναρτήσεις της για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved