Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι πρώτες φώτο από τις διακοπές τους στη Σκόπελο
Showbiz

Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι πρώτες φώτο από τις διακοπές τους στη Σκόπελο

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς, Άγριες Μέλισσες κάνουν διακοπές μαζί στη Σκόπελο! 

Το τηλεοπτικό ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» κατά την εξόρμησή τους στη Σκόπελο!

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχουν γίνει αχώριστοι από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς και… πηγαίνουν μαζί και διακοπές!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ηθοποιοί έφτασαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στη Σκόπελο. Έμειναν για περισσότερο από μία εβδομάδα σε πολυτελή βίλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές των Σποράδων αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος στις παραλίες του νησιού. Μερικά από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν η νησίδα Τσουγκριά της Σκιάθου -που πας με καραβάκι- αλλά και το γνωστό beach bar La Isla.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ του νησιού τρώγοντας σε παραδοσιακές ταβέρνες, ενώ τα βράδια έκαναν χαλαροί τις βόλτες τους στη Χώρα, με τη Μαρία Κίτσου να ψωνίζει διάφορα σουβενίρ από τοπικά μαγαζιά.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved