Ηλίας Ψινάκης: Με φωτογραφικά ντοκουμέντα εξιστορεί στο βιβλίο που γράφει την πολυτάραχη ζωή του
Showbiz

Ηλίας Ψινάκης: Με φωτογραφικά ντοκουμέντα εξιστορεί στο βιβλίο που γράφει την πολυτάραχη ζωή του

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, που τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πολυτάραχη ζωή του έχει τα πάντα ώστε να γίνει όχι μόνο βιβλίο, αλλά ακόμα και ταινία του Χόλιγουντ. Και ο ίδιος είναι έτοιμος να τα διηγηθεί όλα όσα έχει ζήσει σε ένα βιβλίο που ετοιμάζει. Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα θα μιλήσει για τη ζωή του και οι αφηγήσεις αυτές μαγνητοσκοπούνται με στόχο να απομαγνητοφωνηθούν αργότερα και να γίνουν βιβλίο. Τα γυρίσματα είναι σχεδόν έτοιμα και ίσως εκτός από βιβλίο γίνουν και εκπομπή, που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο.

Ο ίδιος αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο που αφορά τη ζωή του από την ώρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα. Στο βιβλίο θα γράφονται αλήθειες για όλους και για όλα, χωρίς «μακιγιάζ» και περιστροφές. Ιστορίες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν ταραχές.

Η πρωτοτυπία αυτού του βιβλίου είναι ότι δεν γράφεται με μολύβι και χαρτί, αλλά μαγνητοσκοπείται, σαν ταινία. Έρχονται φίλοι του τόσο από την Ελλάδα όσο και από το διεθνές τζετ σετ και του θυμίζουν ιστορίες και γεγονότα που έχουν περάσει μαζί. Φυσικά, το υλικό είναι πρωτογενές και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ακούσει ή διαβάσει αυτές τις ιστορίες, οι οποίες αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας άνθρωπος που μιλάει έξω από τα δόντια και δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικές από τις διεθνείς προσωπικότητες που θα «παίξουν» θα είναι ο Μικ Τζάγκερ, ο Φρέντι Μέρκιουρι, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Βαλεντίνο, ο Βερσάτσε, βασιλείς και πρίγκιπες και πολλές ακόμα διάσημες προσωπικότητες, από καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές, επιστήμονες και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Από τους Έλληνες θα λέγονται ιστορίες για Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τσαρούχη, Χατζιδάκι, Χορν, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Ιόλα, μέχρι ανθρώπους της νεότερης γενιάς της showbiz. Στο βίντεο-βιβλίο θα υπάρχει συνοδευτικό ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, βίντεο αλλά και έγγραφα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο-βόμβα, αφού για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια ο δαιμόνιος μάνατζερ αποφάσισε να απασφαλίσει προκειμένου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, διότι ο ίδιος προφανώς σιχάθηκε την ψευτιά και την υποκρισία που υπάρχει σε αυτούς τους κύκλους.

Ο Ηλίας Ψινάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948 και οι γονείς του είναι ο Παναγιώτης και η Αλίκη Ψινάκη. Μεγάλωσε στις Φιλιππίνες και τις ΗΠΑ. Ο πατέρας του διέθετε εργοστάσιο ηλεκτρονικών ειδών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο σπούδασε διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα και μάρκετινγκ και πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα και στα δύο. Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά.

Στη συνέχεια ανέλαβε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον τραγουδιστή, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το «Super Idol», το «Dream Show» και το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέχισε να εργάζεται ως μάνατζερ αρκετών Ελλήνων τραγουδιστών και ηθοποιών. Το 2010 ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Εκτός από την προσπάθεια προώθησης μιας ευνοϊκής εικόνας της Αθήνας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, υποστήριξε το έργο «Για ένα πιάτο φαγητό», που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους απόρους της Αθήνας. Το 2014 έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνα και ορκίστηκε δήμαρχος τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Το 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της περιοχής, το δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα πέρασε ομόφωνα ψήφισμα που απαιτούσε την παραίτησή του. Ο Ηλίας Ψινάκης αρνήθηκε να παραιτηθεί, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια μεθοδευμένη αντισυνταγματική διαδικασία, που δεν προβλέπεται από το νόμο και δεν έχει νομικό προηγούμενο. Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε μόνο σκοπό «τη διαπόμπευσή του και την ανθρωποφαγία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved