Βίσση - Στόκας: «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» - Ξεχωρίζει στο YouTube και τα ραδιόφωνα!
Showbiz

Βίσση - Στόκας: «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» - Ξεχωρίζει στο YouTube και τα ραδιόφωνα!

Βίσση - Στόκας: Το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού «Fino In Fondo»

Η Άννα Βίσση και ο Μπάμπης Στόκας συναντιούνται σε ένα υπέροχο ντουέτο με τίτλο «Κι Όμως Δεν Τελειώνει», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Gold και έχει ήδη αγαπηθεί πολύ!



Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» βρέθηκε στο no1 του iTunes chart, ενώ το music video «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου μέσα σε λίγες ημέρες μετρά σχεδόν 500.000 views. Παράλληλα, το ερω τικό single ξεχωρίζει και στο ραδιοφωνικό airplay.

Η Άννα Βίσση και ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασαν το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» live στις δύο sold out συναυλίες της Άννας Βίσση στο θέατρο Άλσος, με τον κόσμο να τραγουδά δυνατά μαζί τους και να τους ανταμείβει με θερμό χειροκρότημα.



Το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού «Fino In Fondo» που ξεχώρισε μέσα από το φημισμένο φεστιβάλ μουσικής του Sanremo το 2011. Ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, μετέφερε το τραγούδι στα ελληνικά μέσα από εμπνευσμένους στίχους. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες οπτικοποίησαν το ντουέτο στη μαγική Ύδρα, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη, μέσα σε μία κινηματογραφική ατμόσφαιρα, όπου επικρατεί η δύναμη του έρωτα και ο ρομαντισμός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved