Ο mr. Bachelor και ο... παραλίγο Bachelor! Παππάς Vs Συντζάκης μέσα από 20 φωτό
Showbiz

Ο mr. Bachelor και ο... παραλίγο Bachelor! Παππάς Vs Συντζάκης μέσα από 20 φωτό

The Bachelor: Η απόφαση της παραγωγής που ανέτρεψε τα πάντα λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι - Όλο το χρονικό της αντικατάστασης για τη θέση του περιζήτητου εργένη...

Η επιστροφή του Αλέξη Παππά από τον Άγιο Δομίνικο, έφερε τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά σχέδια του Alpha. Μήνες τώρα, ο σταθμός έψαχνε διακαώς τον επόμενο εργένη ο οποίος θα βάλει το κοστούμι του, πανέτοιμος να βρει τον έρωτα στο ριάλιτι, The Bachelor 2.

Μετά από συζητήσεις και δοκιμαστικά, ο Χάρης Συντζάκης, ήταν εκείνος ο οποίος, όχι μόνο συμφώνησε με την παραγωγή, αλλά ξεκίνησε και τα πρώτα γυρίσματα για το Bachelor 2.

Κάτι ωστόσο φαίνεται να μην άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον κύριο Συντζάκη με συνοπτικές διαδικασίες.

Δες παρακάτω 10 φωτό από το instagram account του Χάρη Συντζάκη...

Και κάπως έτσι η αναζήτηση ξεκίνησε ξανά με το όνομα του Αλέξη Παππά να βρίσκεται πρώτο στη λίστα. Ο πρώην παίκτης του Survivor έπειτα από πολύωρες συζητήσεις και ραντεβού, πέτυχε το ιδανικό Deal, χώρισε την σύντροφό του, Allesia και ετοιμάζεται το Bachelor 2.

«Δεν έκλαψα, είναι επιλογή του και το δέχτηκα. Το μήνυμα είναι ένα μεγάλο θέμα, πίσω από το μήνυμα υπάρχει άλλο μήνυμα. Ξαφνιάστηκα γιατί ο τρόπος που σκέφτεται απέχει πολύ από τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ. Η αντίδρασή μου ήταν «τι στο καλό σκέφτεται;» θα δηλώσει μετά τον χωρισμό τους, η εντυπωσιακή Allesia.

Κάπως έτσι, έχουμε και επισήμως τον νέο Έλληνα Bachelor ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά.

Δες παρακάτω 10 φωτό από το instagram account του Αλέξη Παππά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved