Ευγενία Δημητροπούλου: Ταξίδι του μέλιτος στην Σαντορίνη - Δες τις μοναδικές φώτο
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Ταξίδι του μέλιτος στην Σαντορίνη - Δες τις μοναδικές φώτο

H Ευγενία Δημητροπούλου αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της υπό άκρα μυστικότητα στην Κηφισιά, ταξίδεψε στη συνέχεια στη Σαντορίνη, απ’ όπου και δημοσίευσε στο Instagram της μοναδικές φωτογραφίες από το νησί!

Πριν μια εβδομάδα ακριβώς, η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Στέλιο Βλατάκη με πολιτικό γάμο στην Κηφισιά.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνίστησε στη καθημερινή σειρά, Ήλιος και υποδύθηκε την Λύδα, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε αναφέρει στην Φαίη Σκορδά την πρόταση γάμου που της είχε γίνει από τον νευροχειρουργό: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Μετά τον γάμο της ταξίδεψε στη Σαντορίνη και εκεί φαίνεται πως περνά η Ευγενία Δημητροπούλου με τον σύζυγό της το ταξίδι του μέλιτος.

Η ηθοποιός λάμπει από ευτυχία και δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το ταξίδι της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved