Μαρία Ηλιάκη: Απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά τον ερχομό της κόρης της – Η πρώτη ολόσωμη φωτό
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά τον ερχομό της κόρης της – Η πρώτη ολόσωμη φωτό

Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης η Μαρία Ηλιάκη.

Μαγικές στιγμές στο πλευρό της νεογέννητης κόρης της ζει η παρουσιάστρια αφού στις 31 Μαΐου έφερε στον κόσμο το λατρεμένο της κορίτσι, καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό της μικρής της.

Η Μαρία δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα με την μικρή της.

Όπως νωρίτερα την υπέροχη εκείνη στιγμή με την μικρή της να… πεινάει ενώ λίγο αργότερα πόσταρε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά τον τοκετό, οπού την είδαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό αφού όπως κι εσύ θα δεις δεν υπάρχει ίχνος κοιλίτσας.
“Και καλό μας τριήμερο ❤️👶🏻 #firstwalk #creditstomylove”, σημείωσε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία. Φορώντας ένα υπέροχο t shirt και μάξι φούστα δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ στην πρώτη βόλτα με το μωρό της.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved