Γιορτή του πατέρα: Οι τρυφερές αναρτήσεις των celebs με τα παιδιά τους!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: Οι τρυφερές αναρτήσεις των celebs με τα παιδιά τους!

Γιορτή του πατέρα: Όσο όμορφη είναι η γιορτή της μητέρας, άλλο τόσο έχει γίνει και εκείνη του πατέρα που σήμερα έχει την τιμητική του. 

Οι μπαμπάδες όλου του... κόσμου ενώνονται για να υμνήσουν τον ωραιότερο ρόλο της ζωής τους μέσα από τα παιδιά τους. Αυτό ακριβώς έκαναν σήμερα, μέσω των social media πολλοί επώνυμοι μπαμπάδες, άλλοι νεότεροι και άλλοι πιο παλιοί που όμως έχουν έναν κοινό... παρονομαστή. Την αγάπη για τα παιδιά τους που λατρεύουν.

Πρώτος και καλύτερος ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τη μικρή του κόρη την οποία έχει αποκτήσει με την Ελένη Χατζίδου. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τον γνωστό παρουσιαστή και personal trainer να κάνει μία σύντομη αναδρομή στη ζωή της κορούλας του από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα. Όμορφες στιγμές με τη μικρή του η οποία είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Δείτε το παρακάτω:

Χαρούμενος μπαμπάς όμως και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος έχει λατρεία για την κόρη του Ευαγγελία την οποία έχει αποκτήσει με τη Βάσω Λασκαράκη, σήμερα τίμησε τη γιορτή, ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία με το κοριτσάκι του και έγραψε στη λεζάντα: "Να μας χαίρεστε !!!!!!".

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε και η Ζέτα Δούκα για τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη της Θάλεια.

"Χρόνια πολλά Μιχάλη μου! ❤️
Να σε χαίρεται το παιδί μας ως μπαμπά του και να σε χαίρομαι κι εγώ! ❤️
Κι επειδή πολλά ακούγονται τελευταία γύρω από το σπουδαίο ρόλο του πατέρα, από προσωπική πείρα πιστεύω ότι ΜΟΝΟ ένας καλός άντρας που έχει κάνει δουλειά και σέβεται επί της ουσίας τον εαυτό του και-σίγουρα-τον συνάνθρωπό του, ιδίως αυτόν που έχει επιλέξει να αποκτήσει παιδί μαζί του, μπορεί να γίνει καλός πατέρας. Ακόμη κι αν χωρίσουν οι δρόμοι εντέλει και η σχέση δεν πάει όπως θα ήθελαν.
Το ίδιο ισχύει για όλα τα φύλα.
Κι αυτό γιατί, όταν γίνεσαι γονιός, όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τα προσωπικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί διογκώνονται , πόσο μάλλον οι ψυχοπαθολογίες και οι στερεοτυπικές ανούσιες πεποιθήσεις .
Το αντίθετο, να είναι κάποιος κακός άνθρωπος/ σύζυγος/ σύντροφος αλλά καλός γονιός , δεν το έχω δει να ισχύει ποτέ!".

Αλλά και άλλοι δημοσίευσαν φωτογραφίες, όπως ο Βασίλης Κικίλιας και ο Σάκης Ρουβάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved