Γιορτή του Πατέρα: Θα λιώσεις με τη φώτο του Βασίλη Κικίλια με τον έξι μηνών γιο του!
Showbiz

Γιορτή του Πατέρα: Θα λιώσεις με τη φώτο του Βασίλη Κικίλια με τον έξι μηνών γιο του!

Γιορτή του Πατέρα σήμερα και πολλοί Έλληνες μπαμπάδες έχουν δημοσιεύσει υπέροχες φωτογραφίες στα social media με τα παιδιά τους.

Ανάμεσα στους μπαμπάδες που πόσταραν μία φωτογραφία με το παιδί τους είναι και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Βασίλης Κικίλιας να σκύβει τρυφερά πάνω στον γιο του και να τον φιλά τρυφερά. “Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!

Μόνο αγάπη” έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα βαφτίσουν τον μοναχογιό τους, το φετινό καλοκαίρι στην Πάτμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, θα βαφτίσουν τον μοναχογιό τους, που θα πάρει τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος.

Όπως είναι γνωστό, η Πάτμος είναι το καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί όλα τα καλοκαίρια της…

Ο μικρός θα πάρει το όνομα Παναγιώτης Αντώνιος. Το Παναγιώτης προέρχεται από τον πατέρα του Υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνομα από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.

Το ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάφτιση σε πολύ στενό κύκλο.

Νονά θα είναι η πολύ στενή φίλη της Τζένης, Βιολέτα Λάππα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και άλλοι νονοί, αφού το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό.

Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία που ανήρτησε με τον μοναχογιό του παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved