Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τις διακοπές τους και τα στιγμιότυπα είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τις διακοπές τους και τα στιγμιότυπα είναι το κάτι άλλο

Άγριες Μέλισσες: H σειρά έριξε «αυλαία» και οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Και όσο πρόλαβαν… πρόλαβαν φυσικά καθώς σε μερικές ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και να ρίξει αυλαία –οριστικά πια- γύρω στα Χριστούγεννα.

Οι προσωπικοί λογαριασμοί των ηθοποιών έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από τις μίνι διακοπές τους.

Κατερίνα Διδασκάλου και Μαρία Αντουλινάκη βρέθηκαν για μερικές ημέρες στη Νάξο ενώ το υπέροχο Κυκλαδίτικο νησί επισκέφτηκε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκαν στη Σκόπελο με τους ίδιους να μην αποκαλύπτουν στο Instagram τους ότι είναι μαζί σε διακοπές αφού η αποκάλυψη έγινε από το περιοδικό ΟΚ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ηθοποιοί έφτασαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στη Σκόπελο.

Έμειναν για περισσότερο από μία εβδομάδα σε πολυτελή βίλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές των Σποράδων αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος στις παραλίες του νησιού. Μερικά από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν η νησίδα Τσουγκριά της Σκιάθου -που πας με καραβάκι- αλλά και το γνωστό beach bar La Isla. Τις διακοπές τους βέβαια απόλαυσαν όσοι δεν είχαν θεατρικές υποχρεώσεις. Οι υπόλοιποι σίγουρα μέσα στον Αύγουστο θα κάνουν και μια στάση στη Σύρο για το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη.

Όσο για το τι πρόκειται να δούμε στον τρίτο κύκλο

Όλοι οι ήρωες σε αυτόν τον κύκλο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Οι μνήμες από την ημέρα που η Ανέτ και ο Μιλτιάδης πέθαναν είναι νωπές και οι συνέπειες στη ζωή όλων ανυπολόγιστες. Οι Σεβαστοί διαλύθηκαν εντελώς. Ο Δούκας και η Μυρσίνη πηγαίνοντας στη Λάρισα προσπαθούν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή έχοντας μείνει μόνοι τους, αφού κανένα από τα παιδιά τους δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους.

Ο Δούκας θα προσπαθήσει να βρει ξανά τη δύναμη του, αν και η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον είναι να μάθει να ζει υπό το βάρος του θανάτου των αδελφών του. Από την άλλη, η Πηνελόπη, π οποία μετακομίζει στο Παρίσι, προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο που ένιωσε από τους γονείς της, ενώ και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ενωμένοι πια προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους και να σταθούν στα πόδια τους. Η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω και ο Λάμπρος μένουν στο Διαφάνι και με νέα κτήματα στην κατοχή τους και μακριά από τον Δούκα κοιτούν το μέλλον πιο αισιόδοξα. Ωστόσο, η έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη στη ζωή όλων θα αλλάξει ακόμη μία φορά τα πάντα.

Ο αδελφός του Αχιλλέα φτάνει στο χωριό σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για όλη τη χώρα. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων. Ο Ακύλας, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, όχι μόνο θα θελήσει να μάθει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, αλλά είναι και ένας «εργολάβος» της χούντας. Ο ίδιος πρόκειται να φέρει τους ήρωες αντιμέτωπους με νέες απειλές και προκλήσεις και όλοι θα δώσουν μάχη προκειμένου να επιβιώσουν, αλλά και να μείνουν στο χωριό.

Άλλοι θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί του, ενώ ίσως δούμε και ήρωες να εξορίζονται λόγω των αριστερών τους φρονημάτων. Οι αλλαγές σε αυτή τη νέα σεζόν είναι μεγάλες και η έλευση της δικτατορίας είναι ένα νέο τραύμα για όλους στο Διαφάνι. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους τις αντιλήψεις του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved