Χριστίνα Μπόμπα: Λίγο πριν γεννήσει, δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Λίγο πριν γεννήσει, δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα

H Χριστίνα Μπόμπα από ώρα σε ώρα θα γεννήσει και δημοσίευσε στο Instagram της φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει την κοιλίτσα της από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι τον ένατο.

“Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε…” έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Αντίστροφα ο χρόνος μετρά για τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα μωρά που περιμένει.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη», ήταν το μήνυμα της Χριστίνας στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους.

Λίγους μήνες αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα για πρώτη φορά μίλησε και για την εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα ενώ πρόσφατα μίλησε για το πώς της «γεννήθηκε» η επιθυμία να γίνει μαμά.

Η Χριστίνα μετρά αντίστροφα που θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της και μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της, δείτε και εσείς παρακάτω πως ήταν η κοιλίτσα της ανά μήνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved