Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε αμέσως μετά τον τοκετό – Τα μυστικά της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε αμέσως μετά τον τοκετό – Τα μυστικά της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου.

Η όμορφη ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα 👧🏼. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ❤️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή🤍
(p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)», ήταν τα λόγια της κάτω από την πρώτη της ανάρτηση κατά την αναχώρησή της από το μαιευτήριο.

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσει τα περισσότερα από τα 18 σχεδόν κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όπως η ίδια ανέφερε σε πρόσφατο story της, έχασε μέσα σε δέκα περίπου ημέρες, 10 κιλά.

Αυτό βέβαια να πούμε πως οφείλεται στον πολύ καλό μεταβολισμό του οργανισμού της αλλά και στο γεγονός πως τα περισσότερα κιλά «χάθηκαν» μαζί με την ηρωική έξοδο της κόρης της.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει μοιραστεί τα δικά της μυστικά στον τρόπο που μπορεί μια γυναίκα να χάσει κάποια από τα περιττά κιλά που ενδεχομένως να την ενοχλούν.

«Κάθε πρωί ξεκινάω στύβοντας έναν χυμό. Ακόμη κι αν δεν φάω κάτι, πάντα πίνω ένα φρέσκο χυμό. Συνήθως όμως πεινάω πάρα πολύ το πρωί, οπότε τρώω ένα τοστ ή μία μπάρα δημητριακών. Στη συνέχεια, αν δεν έχω μαζί μου φαγητό, το μεσημέρι επιλέγω κάτι από το γύρισμα. Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω να μαγειρεύω περισσότερο για να παίρνω μαζί μου φαγητό. Μετά είμαι στο τρέξιμο ενώ, το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, μου αρέσει να μαγειρεύω ας πούμε, μία μεγάλη μακαρονάδα», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved