Σολωμού - Παπαδημητρίου - Θεοχάρη: Ποζάρουν με μαγιό και «ρίχνουν» το Instagram
Showbiz

Σολωμού - Παπαδημητρίου - Θεοχάρη: Ποζάρουν με μαγιό και «ρίχνουν» το Instagram

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τα Κουφονήσια ξεκίνησαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο Πορί στα Κουφονήσια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μοιράστηκαν μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τα social media.

Μαζί τους ήταν και η επίσης ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη!

«Splish splash I was taking a bath!!!
Εδώ με τα κορίτσια μου @dorettapapadimitriou_official @kathrintheo
στο #πορί ! Απλά υπέροχα!!!
#vacation #foolingaround #meandmygirls», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού σε ένα βίντεο - boomerang που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το οποίο φυσικά ανέβασε στα Instastories της και η Ντορέττα Παπαδημήτριου.

Η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει μητέρες διατηρούν τη σιλουέτα τους και έχουν από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σολωμού είχε γράψε πρόσφατα: «Έχω ραγάδες απ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση….. και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs , dry brush και κρέμες …..και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη …..

Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί, θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! . Δεν αποτελώ εξαίρεση, …….η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι…;;;

Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο…αυτό που υπάρχει είναι ο φοβερός @nikzik ,ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία ,χωρίς make up ,χωρίς ρετούς …τόσο απλά

Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!…. καθόλου δεν πειράζει….»!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved