Κυριακή Κατσογρεσάκη: Φόρεσε ξανά τη στολή πιλότου - Η νέα ζωή μετά τη Φάρμα
Showbiz

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Φόρεσε ξανά τη στολή πιλότου - Η νέα ζωή μετά τη Φάρμα

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή και η νέα καθημερινότητα μετά το ριάλιτι του ANT1

Το μεγάλο φινάλε της Φάρμας παρακολουθήσαμε πριν μερικές ημέρες με τον Κώστα Γκρέκα να κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά και την πολυπόθητη θέση του νικητή.

Ανάμεσα στους φιναλίστ του ριάλιτι και η Κυριακή Κατσογρεσάκη η οποία απασχόλησε έντονα τα media και το κοινό, σχετικά με το ειδύλλιό της με τον Κωνσταντίνο Μακρή στη Φάρμα.

«Υπήρχε μια συμπάθεια, αμοιβαία πριν μπούμε στο παιχνίδι δεθήκαμε στο ξενοδοχείο που ήμασταν σε καραντίνα. Μετά στο παιχνίδι ήμασταν 24 ώρες μαζί, κοιμόμασταν δίπλα δίπλα οπότε είχαμε μια συμπάθεια. Εκεί μπορεί ο Ντούπης να μπέρδεψε τα συναισθήματα του, δεν ξέρω αν ένιωσε κάτι πολύ έντονο. Υπήρξε και το λογοπαίγνιο από τους άλλους παίκτες και το απολαμβάναμε γιατί πέρναγε και η ώρα. Ομορφόπαιδο είναι ο Ντούπης αλλά δεν είναι ότι μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν τίτλο ότι υπάρχει κάτι μεταξύ μας, υπήρχε μια χημεία και ήταν λογικό μέσα σε ένα παιχνίδι να έρθουμε κοντά», δήλωσε η Κυριακή Κατσογρεσάκη σε συνέντευξή της.

Η εντυπωσιακή Κυριακή η οποία ξεκίνησε ως αεροσυνοδός και εξελίχθηκε σε πιλότος, επέστρεψε στην καθημερινότητά της αλλά και στις πρώτες της πτήσεις μετά το τέλος του ριάλιτι.

Δείτε παρακάτω τις νέες της φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved