Ειρήνη Κολλιδά: Κοντεύει τα 40 και έχει κορμί... λαμπάδα - Οι φωτό με μαγιό στην πισίνα!
Showbiz

Ειρήνη Κολλιδά: Κοντεύει τα 40 και έχει κορμί... λαμπάδα - Οι φωτό με μαγιό στην πισίνα!

Την Ειρήνη Κολλιδά μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Survivor αλλά την απολαύσαμε εξίσου το ίδιο και μέσα από την συμμετοχή της στη Φάρμα!

Η Ειρήνη Κολλιδά μπορεί να είναι γυμνάστρια αλλά όπως έχουμε δει δεν έχουν όλες οι γυμνάστριες το ίδιο εξίσου κορμί.

Η ίδια πλησιάζει τα σαράντα και το κορμί της είναι τόσο αψεγάδιαστο και καλοσχηματισμένο που βάζει... κάτω άνετα δυο 20αρες.

Η Ειρήνη Κολλιδά είναι μητέρα ενός αγοριού που το υπεραγαπάει και του έχει τρομερή αδυναμία. Όταν εκείνη επιλέγει να μιλήσει για τον γιο της, στάζει... πάντα μέλι για εκείνον.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, είπε για την συμμετοχή της στη Φάρμα και τον γιο της: «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στο παιδί μου ότι δεν θα το ξανακάνω και δεν θα γίνω επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. Αν νιώσω κάποια στιγμή ότι και το παιδί μου και εγώ θα βοηθηθούμε οικονομικά, μπορεί και να πω ναι».

Η γνωστή γυμνάστρια είναι και λάτρης των social media και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι πριν από λίγες ημέρες ανήρτησε φωτογραφίες με μαγιό μέσα, ποζάροντας σε πισίνα και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ειρήνης Κολλιδά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved