Έλλη Γελεβεσάκη: «Δεν ήταν έτοιμο το στομάχι μου για τα σχόλια που δέχτηκα»
Showbiz

Έλλη Γελεβεσάκη: «Δεν ήταν έτοιμο το στομάχι μου για τα σχόλια που δέχτηκα»

Η Έλλη Γελεβεσάκη μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μανίκα.

Η 31χρονη επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ αλλά και στο πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που της έδωσε.

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από το My Style Rocks 2, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Τι αποκόμισες από τη συμμετοχή σου σε αυτό;

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο My Style Rocks ήταν ο ανταγωνισμός που υπήρχε πίσω από τις κάμερες. Βλέπεις στην τηλεόραση κάποια σκηνικά που γίνονται ανάμεσα στις κοπέλες και λες «αποκλείεται να είναι αληθινά!». Στην πραγματικότητα, όταν έκλειναν τα φώτα, γίνονταν πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που έβλεπε ο τηλεθεατής. Δεν σου κρύβω ότι όλος αυτός ο ανταγωνισμός εμένα με ενόχλησε. Από την άλλη, η προβολή που μου πρόσφερε η τηλεόραση με βοήθησε πολύ στη δουλειά μου γιατί έχω μια εταιρεία με ρούχα, την οποία μπορεί κανείς να αναζητήσει στο Instagram μου. Για να σου δώσω να καταλάβεις, πριν μπω στο παιχνίδι είχα 10.000 ακολούθους στο Instagram και όταν βγήκα ήταν 50.000. Κι αν πριν από το My Style Rocks πουλούσα πέντε ρούχα την ημέρα, ο τζίρος μου δεκαπλασιάστηκε. Πολλά κορίτσια έκαναν καριέρα μετά το My Style Rocks. Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τη μάθαμε από εκεί, την Ιωάννα Τούνη το ίδιο. Η Ιωάννα μάλιστα έχει μια εταιρία που πάει πάρα πολύ καλά και, από ό,τι μαθαίνω, αγόρασε και σπίτι πρόσφατα. Διαχειρίστηκε έξυπνα τη δημοσιότητα που της πρόσφερε το παιχνίδι και μπράβο της.

Θεωρείς ότι εσύ διαχειρίστηκες σωστά τη δημοσιότητα που σου έδωσε η συμμετοχή σου στο My Style Rocks;

Δεν θεωρώ ότι έκανα καλή διαχείριση γιατί δεν άντεξα την κριτική. Δεν ήταν έτοιμο το στομάχι μου για τα σχόλια που δέχτηκα. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι θα σχολιάσουν τα πάντα. Από την εμφάνιση σου, τον χαρακτήρα σου μέχρι την προσωπική σου σχέση. Επειδή εκείνη την περίοδο είχε γίνει γνωστό ότι είχα χωρίσει, τα περισσότερα σχόλια είχαν να κάνουν με τον πρώην σύζυγο μου και το παιδί μου. Εχω διαβάσει να γράφουν για εμένα: «Το παιδί σου το βλέπεις ποτέ ή το μεγαλώνει ο πατέρας του;». Όσο κι αν κατανοείς ότι ως λαός έχουμε μια ροπή προς το κουτσομπολιό και ότι ο άλλος που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, δεν γίνεται να μη σε πειράξουν τέτοιου είδους σχόλια. Επειδή δεν ήθελα να σχολιάζεται η προσωπική μου ζωή, ηθελημένα μετά το παιχνίδι έκανα πίσω ένα βήμα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που απέφευγες να δίνεις συνεντεύξεις;

Ναι. Ήθελα να προστατεύσω το παιδί μου. Κι αυτό ισχύει και για τον Γιώργο. Και πριν πάω στο My Style Rocks ζήτησα τη συμβουλή του, όπως και τώρα που μου προτείνατε να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη.

Πώς είναι η σχέση σου σήμερα με τον πρώην σύζυγο σου;

Οι σχέσεις μας είναι άψογες. Δεν θα πω ότι το διαζύγιο μας ήταν αναίμακτο, γιατί κανένας χωρισμός δεν είναι αναίμακτος. Σε όλα τα διαζύγια χρειάζεσαι χρόνο για να περάσεις από διάφορα στάδια. Εμείς τα περάσαμε και αφήσαμε πίσω τον εγωισμό μας. Στην αρχή θα υπάρξουν σίγουρα συναισθήματα θυμού. Αλλά η αγάπη σου για το παιδί σε κάνει να βάλεις τον εγωισμό σου πίσω.

Πότε αποφασίσατε να πάρετε διαζύγιο;

Με τον Γιώργο είμαστε χωρισμένοι εδώ και πέντε χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθήσαμε αρκετά μέχρι να πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, απευθυνθήκαμε μάλιστα και σε σύμβουλο γάμου. Τελικά διαπιστώσαμε ότι είναι καλύτερο να είμαστε χωριστά και να μεγαλώνουμε το παιδί μας μαζί. Και μέχρι τώρα όλες τις γιορτές, τις διακοπές τις περνάμε μαζί και βλεπόμαστε καθημερινά. Δεν είμαστε ο μπαμπάς και η μαμά του Σαββατοκύριακου.

Πηγή OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved