Μαίρη Σταυρακέλη: «Περνάει από το μυαλό μου να γράψω μία μίνι σειρά»
Showbiz

Μαίρη Σταυρακέλη: «Περνάει από το μυαλό μου να γράψω μία μίνι σειρά»

Η Μαίρη Σταυρακέλη πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κωμωδία της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της, για τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της γιο, αλλά και για το αν σκέφτεται ξανά τη συγγραφή.

Η σχέση της με τον γιο της Τζώρτζη πώς θα εξελιχθεί;

«Είναι ο άντρας της ζωής της. Θέλει να είναι η γυναίκα της ζωής του και το διεκδικεί. Η μανούλα ευθύνεται πολύ για ό,τι είναι ο Τζώρτζης, που υποδύεται καταπληκτικά ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, με τον οποίο έχουμε μια πολύ ωραία σχέση».

Ωστόσο τον εκμεταλλεύεται.

«Η Μυρτώ αγαπά την πολυτέλεια. Τη μεγάλη ζωή την κάνει μαζί με τον γιο της. Εχει τα πανάκριβα ρούχα του, τις βόλτες με το ιστιοπλοϊκό... Δεν του στερεί τίποτα, απλά θέλει να έχει τον έλεγχο. Για να είναι πάντα κοντά της... συχνά αλλάζουν ρόλους. Εχουν πολύ ισχυρούς κώδικες. Ολα είναι άλλοθι για να μην την αφήσει ο γιος της».

Ολοι πλέον γνωρίζουν πως ο Βαγγέλας ζει. Πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις;

«Θα υπάρξει ένα ντόμινο εξελίξεων. Παράλληλα μπαίνουν και νέοι ήρωες στη σειρά. Ο Βαγγέλας τα έχει κάνει μούσκεμα. Δεν ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, ούτε ο καλύτερος πατέρας. Είναι εαυτούλης κι αυτός. Δεν φταίει μόνο η Μυρτώ για τη σχέση τους. Ο πατέρας της ήταν πολύ τσιγκούνης και υλικά και συναισθηματικά. Μη μπορώντας να τον αντέξει, τον παράτησε η γυναίκα παίρνοντας τα παιδιά μαζί της. Ομως τα παιδιά ξαναγύρισαν και τους έκανε τη ζωή ακόμη χειρότερη. Τώρα έρχονται αντιμέτωποι μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγαπώ τον Γιάννη Μόρτζο και διασκεδάζουμε πολύ όταν παίζουμε μαζί. Θα ήθελα να έχω πολλές-πολλές σκηνές μαζί του».

Το 2001 γράψατε το σενάριο της κωμωδίας «Οικογένεια Καράμπελα» που πρόβαλε ο ΑΝΤ1 αλλά και για τη σειρά "Safe sex"». Τώρα που έχει ενεργοποιηθεί η μυθοπλασία, σκέφτεστε να επιχειρήσετε ξανά τη συγγραφή;

«Στο Netflix έχω ζηλέψει κάποια από τα σίριαλ που βλέπω. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που έγινε το ERTFLIX. Που ανοίγουν και άλλα συνδρομητικά. Βλέπουμε μίνι σειρές καλοδουλεμένες, υπέροχες. Ναι, θέλω να γράψω μια μίνι σειρά, περνάει από το μυαλό μου. Στη δουλειά μου αισθάνομαι τυχερή γιατί τα πράγματα ήρθαν όμορφα. Απλά το ένα έφερε το άλλο. Φυσικά πολλοί ρόλοι μου άρεσαν, άλλους δεν μου τους πρότειναν και άλλους που μου πρότειναν δεν ήθελα να τους κάνω έστω και αν πιεζόμουν οικονομικά. Ομω5, επειδή τα στερνά κρίνουν τα πρώτα και είμαστε προϊόντα των επιλογών μα5, είμαι μια χαρά γιατί είμαι εδώ που θέλω να είμαι», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved