Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι ερωτευμένος – Η φωτό - αποκάλυψη από τις διακοπές τους
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι ερωτευμένος – Η φωτό - αποκάλυψη από τις διακοπές τους

Άγριες Μέλισσες: Φουλ in love o Μελέτης!

Μπορεί ο τηλεοπτικός Μελέτης να είναι ο ήρωας που «λατρεύεις» να μισείς γιατί δεν τα λες και λίγα όσα έκανε και όσα πρόκειται βέβαια να κάνει γιατί μην ξεχνάς πως ο τρίτος κύκλος θα είναι ακόμη πιο σκληρός, ωστόσο στην πραγματική του ζωή είναι ένας άνθρωπος τρυφερός, άλλωστε αυτή είναι και η επιτυχία ενός ηθοποιού… να μπορεί να υποδύεται αυτό που στην πραγματικότητα δεν είναι!

Και γιατί όλος αυτός ο πρόλογος ε; Μα γιατί άλλο;

Γιατί ο φτερωτός Θεός του έρωτα «χτύπησε» τον Γιώργο Γεροντιδάκη και διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του και πώς όχι αφού τόσο η επαγγελματική του πορεία όσο και η προσωπική του ζωή και μάλιστα η συγκατοίκηση με την αγαπημένη του πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Την αποκάλυψη ότι είναι ερωτευμένος –για να τα λέμε κι αυτά –έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με δέχτηκε όπως είμαι, με τα ελαττώματα και τα προτερήματα μου. Μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό», έχει πει σε συνέντευξη του ενώ στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος, απάντησε: «Δεν θα εγκλωβιστώ σε μια λέξη έντεκα γραμμάτων ένα τόσο μεγάλο συναίσθημα που δεν μπορεί να περίγραφα δεν θέλω να ορίσω αυτά που αισθάνομαι, είναι σαν, να χάνω την ουσία».

Και μετά από αυτές τις δηλώσεις ήρθε και η φωτογραφία από τις κοινές τους διακοπές. Μόλις τα γυρίσματα της σειράς έριξαν «αυλαία» πήρε την καλή του και έφυγε για… Νάξο! Εκεί λοιπόν σε ένα από τα γραφικά χωριουδάκια του νησιού, απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό της φακό και ο Μελέτης τρελός από ευτυχία, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία:

«Όταν μέσα από τα μάτια της
Βγαίνει μια φωτογραφία γεμάτη αγάπη και συναισθήματα», σημείωσε με τους followers του να γεμίζουν με καρδούλες και μελιστάλαχτα σχόλια την ανάρτησή του.

Δες την κι εσύ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved