Πηνελόπη Πλάκα: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Είναι κούκλα
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Είναι κούκλα

Η Πηνελόπη Πλάκα που φέτος πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η όμορφη ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Είναι μια κούκλα!

«Σε αυτή τη φωτογραφία είχα αποφασίσει ότι οι διακοπές από σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα. Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά, να ξεκουραστούμε, να χαρούμε και να γελάσουμε. Σε αυτό το προφίλ κάνει μόνο καλοκαίρι ! 💋», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν βροχή».


Να θυμίσουμε πως «Η αλήθεια είναι πως όταν πιάνω στα χέρια μου ένα σενάρια, ξέρω περίπου προς τα πού θα πάει και αυτό το ένστικτο δεν με έχει προδώσει ποτέ. Όταν λοιπόν διάβασα το συγκεκριμένο, αισθάνθηκα πως θα έχει απήχηση στο κοινό, σε συνάρτηση μάλιστα με το γεγονός πως είναι στο κρατικό κανάλι που έκανε μια σπουδαία στροφή προς τη μυθοπλασία. Είναι ένα σίριαλ καθημερι­νών καταστάσεων, με ήρωες που εύκολα ταυτίζονται κάποιοι μαζί τους. Εκεί λοιπόν έγκειται η επιτυχία, στον συνδυασμό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τη σειρά που πρωταγωνιστεί.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία της Πηνελόπης Πλάκα χωρίς μακιγιάζ στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved