GNTM: Άννα Μαρία Ηλιάδου: Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή στο look της! Έβαψε τα μαλλιά της… ροζ!
Showbiz

GNTM: Άννα Μαρία Ηλιάδου: Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή στο look της! Έβαψε τα μαλλιά της… ροζ!

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου πραγματοποίησε μια μεγάλη αλλαγή στο look της και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο instagram.

Την Άννα Μαρία Ηλιάδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων στο Star “Greece’s Next Top Model”, όπου κέρδισε την πρώτη θέση μαζί με την τότε συμπαίκτρια της, Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Άννα Μαρία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία και καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και της μόδας μετά το GNTM, καθώς πολλές φορές την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και σε φωτογραφίσεις περιοδικών, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων!

Το νεαρό μοντέλο είναι πολύ ενεργό στον κόσμο των social media και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.

Έτσι αυτή τη φόρα το νεαρό μοντέλο "ξάφνιασε" τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές και μοιράστηκε μαζί τους την τεράστια αλλαγή στο look της. Έβαψε τα μαλλιά της ρόζ και η αλήθεια είναι ότι της πάνε πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες της Άννας Μαρίας Ηλιάδου με ροζ μαλλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved