Εντυπωσιακή νύφη η Παναγιώτα Βλαντή! Το παραμυθένιο νυφικό και τα ανατρεπτικά αξεσουάρ
Showbiz

Εντυπωσιακή νύφη η Παναγιώτα Βλαντή! Το παραμυθένιο νυφικό και τα ανατρεπτικά αξεσουάρ

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της έζησε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός το Σάββατο 12 Ιουνίου παντρεύτηκε στην Ύδρα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο, με τον οποίο είναι μαζί τρία χρόνια. Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν Άντζι Νομικού και η Βάσια Τζοτζοπούλου, η οποία σχεδίασε και το εντυπωσιακό νυφικό της ηθοποιού.

Tην αποκάλυψη του γάμου της Παναγιώτας Βλαντή την είχε κάνει η εκπομπή του ΣΚΑΙ, love it και είχε δώσει όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο της ηθοποιού που έγινε υπό άκρα μυστικότητα!

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με την κούκλα ηθοποιό να φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. Όλα ήταν άκρως ρομαντικά, με τη νύφη, τον γαμπρό αλλά και τους καλεσμένους να καταφτάνουν στην εκκλησία με καΐκια.

Οι προσκεκλημένοι, που δε ξεπερνούσαν τους πενήντα, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά λίγες ημέρες πριν από το μυστήριο.

Το νυφικό της Παναγιώτας Βλαντή ήταν ονειρεμένο και άκρως εντυπωσιακό. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. «Ύδρα 12 Ιουνίου 2021 Το νυφικό το σχεδίασα ειδικά για την Παναγιώτα , έντυσα τη φίλη μου ( και κουμπάρα μου πια ) νύφη», έγραψε στο Facebook η Βάσια Τζοτζοπούλου, δημοσιεύοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Makeup artist, Γιάννης Σίσκος, ενώ η Ρούλα Μονιάκη κάλυψε την προετοιμασία της νύφης αλλά και τον γάμο, με τον φωτογραφικό της φακό.

Μακρύ, σικ, λευκό με λεπτομέρειες δαντέλας κι ένα πέπλο στο οπίσω μέρος να ανεμίζει. Επέλεξε γάντια που ανέβαιναν πάνω από τον αγκώνα ενώ στο κεφάλι της δεν έβαλε το κλασσικό πέπλο αλλά ένα υπέροχο αξεσουάρ που τόνιζε τα υπέροχα μάτια της.

Το μακιγιάζ της σε nude αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει κάτω κάνοντας έναν ελαφρύ κυματισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved