Γιώργος Παπαδόπουλος-Γαλάτεια Βασιλειάδη: Σκέτο «παλατάκι» στο σπιτικό τους – Δες τις όμορφες γωνιές
Showbiz

Γιώργος Παπαδόπουλος-Γαλάτεια Βασιλειάδη: Σκέτο «παλατάκι» στο σπιτικό τους – Δες τις όμορφες γωνιές

Κομψό, σικάτο και… σκέτο «παλατάκι» το σπίτι του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη.

Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του καθώς περιμένει το δεύτερο παιδάκι του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα μεγαλώσει την οικογένειά του, ενώ η ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα έγινε μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram αρχές Απριλίου.

«Το φύλο το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είχε πει ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενώ είχε αποκαλύψει πως και στις δυο εγκυμοσύνες εκείνος ήταν που της είπε πως είναι έγκυος μιας και το είχε καταλάβει.

«Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό.
Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊου όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα», είχε πει.

Με αφορμή το ευτυχές γεγονός, είπαμε να σας αποκαλύψουμε πώς είναι το σπίτι τους και πιστέψτε μας, είναι ονειρεμένο.

Κομψό και άνετο με ωραίες γωνιές και φυσικά ασφαλές για τα δυο παιδάκια του ζευγαριού.

Χαζέψαμε το ξύλινο πιάνο, το υπέροχο σαλόνι με τους μεγάλους καναπέδες, τα fluffy χαλιά, αλλά και την ευρύχωρη κουζίνα και το τέλειο μπαλκόνι.

Δες το κι εσύ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved